joi, 4 aprilie 2019

4.04.2019


Este ziua minţii astăzi, a creativităţii, a acumulării de cunoştinţe, dar şi a încăpăţânării şi orgoliilor.

Avem mult mai multă energie mentală astăzi şi este în regulă pentru noi atâta timp cât o folosim spre binele nostru, o punem în slujba evoluției noastre, atâta timp cât nu o lăsăm să se dezechilibreze.

De aceea, dacă tot dispunem de ea, iar ea este dispusă să iasă în faţă (nu că altă dată ar sta prea mult în spate 😀), atunci să o folosim la maxim şi să o direcţionăm acolo unde avem nevoie. 

Dacă încă nu ne-am făcut planuri pentru ziua de astăzi, atunci să începem cu ceea ce ne-am dorit de mult să învăţăm, să citim, să acumulăm ca şi cunoştinţe. Să facem acest lucru până nu obosim mintea cu alte activităţi pentru că acum este în stadiul în care recepționează foarte bine informaţia pentru următoarele 2-3 ore. Îi va face foarte mare plăcere să "devoreze" aceste informaţii noi şi se va simţi ca peştele în apă.

Următorul pas ar fi să o implicăm în activităţi legate de creativitate, pentru că acolo o ajutăm să se echilibreze, să se vindece, să se educe. Luată de valul de creativitate, va merge lin cu el şi îşi va folosi talentele sale pentru a concretiza cât mai bine ideile care vin din interiorul nostru. Starea meditativă în care vom pătrunde atunci când creăm o va ajuta să se vindece, aducându-i tot felul de sincronicităţi care să o facă să conştientizeze limitările în care stă şi să o ajute să-şi facă un up-grade.

Este nevoie să înţelegem că avem de lucrat cu mintea noastră şi nu împotriva ei, iar pentru a face aceste lucru este nevoie să fim abili în lucrul cu ea, să "negociem" termenii înţelegerii cu ea şi să îi şi respectăm, să îi dăm ceea ce doreşte, dar într-un mod care să ne ajute şi pe noi. Dacă informaţie este ceea ce vrea, atunci să-i dăm informaţia care să o ajute să se schimbe, care să-i producă declicuri, care să o facă să-şi adreseze întrebări.

Lucrând cu ea şi nu împotriva ei putem să o transformăm într-un ajutor important pentru evoluţia noastră. Ajutând-o pe ea, ne ajutăm, de fapt, pe noi.

Suntem într-o zi de vibraţie dublă, aşa că deciziile pe care le luăm astăzi ne pot ridica sau ne pot menţine la acelaşi nivel. Mingea este le noi în teren. 

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu