marți, 16 aprilie 2019

16.04.2019

"Aaaa, a beautiful day for science" ("O frumoasa zi pentru ştiinţă") ar fi spus micul Dexter, pentru că acel lucru îl bucura cel mai mult.

O frumoasă zi pentru a fi fericiţi! spunem noi, pentru că astăzi avem configuraţia "fericirii", a bucuriei, a bunei dispoziţii.

"Şi unde le găsim pe toate acestea?" ar spune cârcotaşii. "În interiorul nostru!" aş spune eu.

Suntem într-o zi a cărei energie principală este vindecarea, dar pentru a putea beneficia pe deplin de această energie vindecătoare este nevoie să avem grijă, în primul rând de noi înşine, deoarece provocarea zilei de astăzi este şapte, respectiv limitele noastre care sunt reprezentate de aura noastră. De aici, de la refacerea aurei este nevoie să pornim astăzi, pentru că ne oferă protecţia şi siguranţa necesară, ne dă curajul de care avem nevoie pentru a lua decizii.

De asemenea, pentru că avem mult galben în mandala de astăzi este nevoie să ne organizăm bine înainte de a trece la treabă, iar organizarea înseamnă inclusiv aducerea, înapoi, a energiei pe care o avem risipită în tot felul de direcţii, în tot felul de proiecte care nu mai au nicio şansă de a fi realizate. Avem nevoie să ne aducem înapoi această energie, să o folosim pentru ceea ce facem în prezent.

De asemenea, şi proiectele noastre din prezent au nevoie de un inventar, deoarece dacă sunt prea multe iar nu este bine pentru că nu le putem da suficientă forţă şi atunci este nevoie să le stabilim perioade de timp în care să ne ocupăm de ele şi în care să le şi finalizăm. Chiar dacă mental credem că le putem duce pe toate, în realitate nu este aşa, iar acest lucru se vede din viteza cu care înaintăm. Prioritizându-le, le dăm termene clare şi astfel putem gestiona câte 2-3 maxim, ceea ce ne ajută să fim mai eficienţi.

Este nevoie să ne găsim echilibrul în muncă, pentru că suntem într-o zi a cărei vibraţie este tocmai echilibrul, iar astăzi îl putem găsi mult mai uşor, mai ales dacă ne dăm voie să ascultăm intuiţia şi ne lăsăm ghidaţi de ea.

Vindecarea noastră de astăzi ne poate aduce o altă perspectivă, aceea că putem să facem lucrurile şi în alt fel, nu numai în modul în care am făcut-o până acum. Să ne dăm, aşadar voie să facem un pas în spate (pe care să nu-l privim ca pe o înfrângere) şi să vedem lucrurile în ansamblu, deoarece numai aşa putem vedea schimbările pe care le putem face.

Este nevoie să înțelegem că avem timp pentru multe lucruri din viaţa noastră, numai că este nevoie să ni-l organizăm. O agendă ne-ar ajuta mult. Să ne ţinem de ea, ne-ar ajuta şi mai mult.

Să fim atenţi la nervozitate astăzi, mai ales atunci când apare din cauză că lucrurile nu stau chiar aşa cum am fi vrut noi. Dacă le privim cu detaşare, s-ar putea să găsim soluţia.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu