duminică, 14 aprilie 2019

14.04.2019


Artistul din noi este încurajat de către Univers să se manifeste, de fapt să dea viaţă informaţiei pe care Universul o pune în noi astăzi şi care poate aduce vindecare atât nouă cât şi celorlalţi.

Aşa că ceea ce avem de făcut astăzi, dacă nu am făcut deja, este să ne exprimăm artistic sau prin scris, cine doreşte, dar să o facem aşa cum vrem noi, fără vreo limitare, ci pur şi simplu cum simţim la nivelul Sufletului, ca o joacă, pentru că Universul doreşte ca noi astăzi să fim veseli şi să ne jucăm. 

Bine, El doreşte ca noi să facem aceste lucru cât mai des, dar astăzi avem premisele energetice să facem să se întâmple acest lucru, pentru că suntem într-o zi de vibrație trei, ceea ce ne aduce mult optimism şi multă energie pozitivă, împingându-ne să ieşim din stările de morocăneală şi din tiparele îmbâcsite ale "seriozităţii de Sine". Cred că putem să dăm jos "masca de adult" şi să intrăm în rolul de copil, măcar astăzi, dacă în alte zile nu ne dăm voie.

Avem multe idei frumoasa care vor să fie cunoscute, care vor să fie aflate, care vor să fie transformate în lucruri frumoase şi care, în final să aducă bucurie celorlalţi, numai că este nevoie să şi începem să le punem în aplicare, să le concretizăm, să le dăm viaţă.

Să ne lăsăm ghidaţi, în meditaţie, să dăm voie informaţiei să pătrundă în structurile noastre şi să ajungem să o conştientizăm, pentru că astfel putem să o materializăm prin ceea ce facem. Indiferent de forma prin care manifestăm partea artistică astăzi, să o facem cu bucurie şi raportându-ne numai la Sufletul nostru, la ceea ce ne face cu adevărat fericiţi.

Şi, pentru că provocare de astăzi este echilibrul, mişcarea fizică ne ajută să menţinem acest echilibru, aşa că am putea să o includem în programul de astăzi, mai ales dacă o şi transformăm în joacă.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu