luni, 29 aprilie 2019

29.04.2019


Dacă zilele cu mov pe centru ne aduc mereu mesaje din partea Universului, de fapt, de aduc o deschidere mai mare faţă de aceste mesaje, pe care, de altfel, le primim în mod constant, zilele cu galben pe centru sunt cele care le urmează aproape de fiecare dată (diferenţa o face sau nu trecerea la o altă decadă a lunii), asemenea unui ucenic care îşi urmează, îndeaproape, maestrul. 

Într-un fel este şi logică această secvenţialitate, deoarece dacă zilele cu mov ne aduc într-o asemenea stare interioară necesară comunicării cu Universul, stare pe care adesea o putem numi "cu capul în nori", cele cu galben pe centrul mandalei ne aduc cu picioarele pe pământ, întorcându-ne la viața noastră pe care o avem de trăit aici. De aici şi fuga, pe care o avem, de multe ori, de ceea ce înseamnă galbenul şi de misiunea pe care ne-o aduce. Multe persoane se simt ca şi cum ar fi fost "alungate din Rai" şi puse să muncească pe Pământ, neînțelegând, de fapt, că această muncă nu înseamnă altceva decât o muncă pe care o au de dus cu ei înşişi, percepând-o, mai mereu ca ceva ce au de făcut în exterior, pentru alţii în special, de aceea şi refuzul de a face această muncă şi căruia noi i-am dat diferite definiţii, cum ar fi lene, comoditate, amânare. În plus nici nu caută să vadă ce anume se ascunde dincolo de această "muncă", ce daruri le-a pregătit Universul (asemenea băieţelului care primise sarcină de la tatăl său să mute grâul în altă parte, dar dacă ar fi făcut-o şi-ar fi descoperit şi noile încălţări care erau la partea de jos a grămezii de grâu).

Galbenul înseamnă munca, înseamnă mişcarea, dar înseamnă şi organizarea, pentru că este important să muncim, dar este mult mai important să ne organizăm înainte, tocmai ca să nu muncim fără rost.

În plan spiritual, înseamnă munca pe care noi o facem cu noi înşine, modul în care ne transformăm ca spirit, ceea ce reuşim să educăm la noi, să schimbăm, să transformăm, pentru că dacă prin munca fizică noi transformăm un numit tip de energie, cea de la nivelul muşchilor, în mişcare, în viteză, în diferite produse şi servicii etc., în ceea ce priveşte munca spirituală noi transformăm anumite tipare şi comportamente ale noastre în ceva mult mai bun, în calităţi pe care să le folosim atât pentru noi, cât şi pentru ceilalţi.

De aceea avem nevoie de organizare, pentru că ea vine ca un paznic pe care noi ni-l luăm, care să ne trezească atunci când tindem să "o lăsăm mai moale" sau când tindem să ne oprim. Să nu uităm că primul lucru pe care l-a făcut Prâslea, înainte de a începe să păzească merele de aur a fost să pună două ţepuşe, una în faţă şi una în spate pentru a-l trezi în cazul în care va adormi, lucru care l-a şi ajutat să rămână treaz şi să să împiedice furtul merelor de aur.

De asemenea, galbenul pe centru mandalei ne mai cheamă şi la răbdare, pentru că aşa cum fiecare fruct are nevoie de timp pentru a se coace, la fel şi fiecare proiect pe care noi îl demarăm are nevoie de timp pentru a ajunge la finalitate.

Suntem într-o zi a cărei vibraţie este nouă, ceea ce ne înseamnă către introspecție, chiar şi puțină filo0zofie, dar toate acestea nu sunt decât căi prin care noi ajungem să discutăm cu noi înşine, în prezenţa Universului care ne veghează şi ne ghidează, mai ales că pe nivelul doi avem comunicarea cu Divinitatea. S-ar putea să simţim nevoia să ne luăm un moment de solitudine, ceea ce ne-ar ajuta să discutăm mai bine cu noi înşine.

Toate acestea ne-ar ajuta să trecem peste eventualele stări de confuzie pe care ni le poate da provocarea zilei de astăzi, care este unsprezece.

Totodată, toată această introspecţie ne cheamă să vedem adevărul, să ne trezească din iluziile necostructive şi să ne repună pe drumul nostru. Dacă dorim, bineînţeles!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu