joi, 11 aprilie 2019

11.04.2019


Ceea ce spunem astăzi ne ridică sau ne coboară, de aceea este nevoie să fim atenţi le modul în care spunem ce avem de spus, astfel încât să nu producem confuzii, dar, în același timp să şi transmite informaţia pe care o avem de comunicat.

Să căutăm să ne facem înţeleşi, dar să fim atenți la manipulare! Să căutăm să evităm minciuna pentru că putem fi crezuţi cu uşurinţă şi putem produce schimbări în vieţilor celorlalţi!

Suntem într-o zi de vibraţie nouă, ceea ce aduce capacitatea de a înţelege lucrurile dincolo de realitatea aceasta, iar astăzi, mai ales dacă avem ceva de comunicat, de transmis, să fim atenţi la intuiţia noastră, pentru că este posibil ca Universul să dorească să transmite anumite mesaje pe care nu intenţionam iniţial , dar, datorită contextului, să fie nevoie să o facem, aşa că să ne lăsăm portița deschisă şi pentru alte informaţii pe care să le dăm.

Avem mult galben pe nivelul trei, ceea ce înseamnă că putem avea discuţii de afaceri astăzi, putem pune bazele unor afaceri. În contextul turcoazului de pe centrul mandalei, discuțiile de astăzi pot fi foarte importante, de aceea este bine să ne rezumăm la lucrurile pe care le ştim şi pe care le putem face, decât să ne lăsăm duşi de val şi să promitem cate-n lună şi în stele doar pentru a încheia afacerea pentru că, ulterior, toate aceste lucruri se vor "sparge" în capul nostru, iar reputația noastră va avea de suferit.

De asemenea, sunt bine aspectate şi prezentările de afaceri, de produse sau servicii, atâta timp cât respectăm audienţa şi nu căutăm să-i încălcăm liberul arbitru.

Să fim atenţi la lucrurile pe care nu le spunem, fie din cauză că nu avem curajul necesar, fie din alte motive, deoarece putem bloca energetic tiroida, aşa că pentru acelea avem la dispoziţie scrisul, iar cu cât le scriem mai repede cu atât le eliberăm mai repede şi nu lăsăm să se acumuleze frustrări.

De asemenea, să fim atenţi şi la lucrurile pe care evităm să le vindecăm astăzi, mai ales la nivelul Sufletului nostru! Să vedem ce anume ne "murdăreşte" Sufletul, ce ne supără!

Să avem grijă ca, în discuţiile, prezentările, cursurile de astăzi, în cazul în care noi suntem cel care vorbeşte, să ne luăm Sufletul înapoi pentru a putea să fim eficienţi!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu