luni, 15 aprilie 2019

15.04.2019


Mişcarea este cea care caracterizează mandala de astăzi şi vorbim aici atât de mişcarea în planul fizic, cât şi de cea în planul energetic, pentru că sunt interconectate şi nu putem să facem una fără cealaltă. De obicei, mişcarea în planul fizic determină mişcarea în planul energetic, deoarece, în interiorul nostru, punem energiile în mişcare şi dăm astfel forţă intenţiei pe care o avem.

De aceea, este nevoie ca întotdeauna să menţinem un program de mişcare fizică, fie că o facem ca muncă fizică efectivă, fie că vorbim de mişcarea fizică făcută prin sport de performanţă sau de întreţinere.

Prin mişcarea fizică pe care o facem ajungem să creăm o cantitate de energie suficient de mare pentru a debloca meridianele, iar prin stabilirea unor noi tipare (să nu uităm că realizând mişcarea fizică într-un ritm constant ea devine un nou tipar) reuşim să îndepărtăm tiparele vechi de comoditatea, cele în care stăm şi "băltim" şi datorită cărora nu reuşim să manifestăm nimic în viaţa noastră.

Pe nivelul trei avem energia vindecătoare, dar pentru a putea beneficia de ea şi a o putea activa, este nevoie să ne mişcăm în planul fizic.

Şi, pentru că avem ceva bleu în mandala de astăzi, ar fi bine să-l putem folosi pentru a ne pune gândurile pe hârtie şi am putea să scriem motivele pentru care ne place să stăm într-o anumită stare de comoditate, motivele pentru care nu demarăm lucruri, nu începem. Ştiu că sună cam ciudat să descriem ceva ce se întâmplă de la sine, dar tocmai făcând acest lucru reuşim să identificăm motivele pentru care manifestăm comoditatea, iar din aproape în aproape putem ajunge să identificăm cauzele şi să le vindecăm. Mişcarea fizică într-un ritm constant ne poate ajuta să începem să ieşim din "îmbrăţişarea" comodităţii, dar prin scris putem merge mai departe, prin introspecţie, ajungând acolo de unde încep problemele, respectiv la cauza sau cauzele manifestării comodității.

Să fim atenţi la mentalul nostru, mai ales la Ego şi pentru că avem provocarea lui patru, să căutăm să ne curăţăm chakra şase, să o echilibrăm şi astfel vom reuşi să depăşim starea de confuzie şi să obținem echilibrul interior.

Să fim atenţi la intuiţia noastră şi la mesajele care ne vin prin ea!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu