marți, 9 aprilie 2019

9.04.2019


Astăzi, movul de pe centrul mandalei se comportă asemenea unei uşi multidimensionale, în sensul că atunci când ne conectăm cu el ne transpune, direct, în acel loc sau în acel moment în care avem de rezolvat ceva. Bineînţeles, conectarea cu el se face prin intermediul meditaţiei, iar despre blocajele pe care le avem în a face aceste lucru am scris ieri.

Astăzi, tot ceea ce avem de făcut este să ne dăm voie să intrăm prin acea "uşă" şi vom fi duşi instant acolo unde Universul are pregătite informaţii pentru noi, acolo unde avem de vindecat ceva, de iertat o situaţie sau o persoană.

Avem multă iubire pe nivelul trei al mandalei de astăzi, pe care o putem folosi să ne vindecăm, să iertăm şi să ne iertăm, să începem să ne construim limite şi să ne preocupăm mai mult de noi înșine, de sănătatea şi evoluţia noastră. 

Împreună, cele trei niveluri ale mandalei de astăzi ne dau energia necesară să ne întoarcem către noi înşine, să începem să ne punem pe primul loc, să ne redobândim respectul şi stima de Sine, să ne valorizăm mai mult. Dacă înțelegem aceste aspecte şi începem să lucrăm la ele, dar şi dacă ne dăm voie, prin meditaţie să primim mai multe informaţii, am putea spune că astăzi este "prima zi din restul vieţii noastre" şi că de astăzi începem un nou capitol pentru noi.

Privim adesea la persoanele care au succes şi este normal să ne întrebăm cum oare ele reuşesc şi noi nu putem? Numai că, de multe ori suntem obişnuiţi să vedem nivelul la care au ajuns fără a analiza şi munca ce stă în spatele acelui nivel. Este asemenea icebergului care, la suprafaţă, este doar 10-15%, restul fiind sub apă. revenind la persoanele de succes, de faptul succesul lor stă în deciziile pe care le iau, dintre care cea mai importantă este cea legată de stima de Sine, iar acest lucru îi motivează în tot ceea ce fac.

Revenind la ceea ce avem noi de făcut astăzi, primul pas este să ne găsim momentul de meditaţie, să ne dăm voie să ne relaxăm şi să lăsăm informaţia să vine, să lăsăm Universul să ne ghideze. Al doilea pas este unul organizatoric, în sensul că este momentul unor decizii legate de ceea ce vrem să facem, unde vrem să ajungem, de încheiere a unor capitole care nu ne mai sunt de folos. Putem să ne folosim de scris pentru a ne ajuta în acest demers al nostru. Ar fi de preferat să ne păstrăm 2-3 proiecte la care să lucrăm concomitent, dar nu mai multe pentru a nu ne risipi energia.

Şi, dacă tot alegem să medităm, să facem o incursiune şi în zona banilor pentru a vedea cum stăm şi a depista obstacolele care ne blochează să-i manifestăm.

În privinţa provocărilor de astăzi, cea mai importantă este cea legată de a vedea şi accepta adevărul, pentru că informaţia pe care o primim astăzi ne va zdruncina multe dintre iluziile pe care ni le-am creat. Întrebarea este - suntem dispuşi să renunţăm la ele? Suntem dispuşi să vedem dincolo de ele?

Să avem o zi cu multe conștientizări!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu