duminică, 28 aprilie 2019

28.04.2019

Cum ar fi dacă dincolo de obiceiurile tradiţionale ale zilei de astăzi, având în vedere însemnătatea ei, mai bine zis dincolo de mâncare, eventual şi băutură, am reuşi să stăm de vorbă şi cu Universul şi am da voie informaţiilor pe care ni le trimite, să se reverse în câmpurile noastre?

Şi, dacă tot se vorbeşte astăzi despre Înviere, cum ar fi să lăsăm şi noi aceste informaţii să producă schimbări subtile în interiorul nostru astfel încât să avem şi noi momentul nostru de "Înviere"?

Avem, o zi cu o deschidere foarte mare către informaţiile Universului, iar ceea ce avem de făcut de fapt, este să le acceptăm şi să le conştientizăm, aşa că astăzi s-ar putea să ne surprindem făcând tot felul de conexiuni între informaţiile pe care le deţineam, conexiuni pe care, până acum, nu le-am observat.

Cât de mult ne dorim să accesăm aceste informaţii, cât de mult avem curajul să o facem, aceasta depinde numai de noi, pentru că suntem într-o zi a cărei provocare este zece, curajul regal, cel care ne face să luăm totul, dar şi a cărui lipsă ne facem să alegem "nimicul", în schimb suntem sprijiniţi de vibraţia zilei, care este opt, respectiv cealaltă formă de curaj, mai brut, dar care, de multe ori ne este util pentru că ne face să ne mişcăm să facem schimbările necesare vieţii noastre.

Hainele albe ne ajută astăzi să ne activăm curajul şi, cine ştie, poate ne dăm voie să primim şi informaţiile pe care suntem pregătiţi să le aflăm, dar de care ne este teamă că s-ar putea să producă transformări în interiorul nostru.

Tocmai pentru că este o zi în care pot cădea ziduri, avem nevoie să ne asumăm curajul de a ne trăi viaţa dincolo de aceste ziduri cu care ne-am învăţat şi pe care le credeam parte din viaţa noastră. Este o zi în care colivia dispare. Întrebarea este, avem curajul să zburăm? Sau am stat prea mult închişi şi considerăm zborul o boală?

Şi mai interesant este că provocarea de pe mandală este legată de iubirea de Sine, cea care este motorul nostru în schimbările pe care le facem. Ne dăm mâna cu ea şi devenim prieteni şi parteneri de drum sau o lăsăm să stea acolo unde am aruncat-o?

În încheiere, pentru că tot se fac urări de Paşte, vă urez doar atât: Un Paşte cu cât mai multe conştientizări!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu