miercuri, 10 aprilie 2019

10.04.2019

Începem o nouă decadă care are ca temă principală relaţia cu Dumnezeu, modul în care discutăm cu El, dar mai ales cum ne găsim curajul de a-I cere.

Ce să-i cerem? Ceea ce avem nevoie pentru a ne realiza misiunea. 

De ce să-i cerem? Pentru a-L implica n proiectele noastre, pentru a-L chema să ne ajute şi să ne ghideze.

Venim, din vieţile trecute, cu probleme de raportare la Dumnezeu pentru că, de multe ori, am fost învăţaţi să "stăm cu frică", iar această frică ne ţine departe de a avea o relaţie normală de comunicare cu El. 

El nu are nevoie de frica noastră, ci vrea să ne trăim viaţa cât mai frumos posibil şi de aceea caută să ne arate că ne este alături, iar tot ceea ce avem de făcut este să-l chemăm, pentru că El ne respectă liberul arbitru şi nu se amestecă peste noi atunci când noi nu-L chemăm, dar asta nu înseamnă că nu veghează asupra noastră.

Este un moment în care să dăm la o parte fricile noastre în privinţa relaţiei cu El, tocmai pentru a ajunge la acea formă de respect care să creeze o prietenie trainică, iar din acel moment vom schimb total modul în care ne raportăm la El şi modul în care Îi cerem ajutorul.

Albastrul de pe centrul mandalei ne aduce şi putere pe cuvânt, aşa că în această perioadă, până pe 19 aprilie, inclusiv, să fim atenţi la cuvintele pe care le spunem, pentru că ele ne creează realitatea. 

Să folosim cuvântul pentru a rosti afirmaţii pozitive despre ceea ce vrem să facem, despre ceea ce vrem să obţinem. Până la urmă putem folosi această perioadă pentru a experimenta modul în care afirmaţiile pozitive ne pot ajuta în materializarea lucrurilor pe care le dorim.

Să fim atenţi, în perioada următoare, să nu ne minţim şi să căutăm să vedem lucrurile aşa cum sunt, nu cum am vrea noi să fie.

Să ne fie de folos! Dumnezeu este alături de noi ... întotdeauna!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu