joi, 18 aprilie 2019

18.04.2019

Cât de mult am reuşit ieri să ne refacem aura şi Sufletul, ne ajută astăzi să ne manifestăm creativitatea, pentru că Universul ne trimite o energie foarte frumoasă care vine vine să  scoată la suprafaţă toată partea noastră artistică, tot ceea ce vrem noi să exprimăm prin forme şi culori.

Este, totodată, o zi în care mentalul de pe centrul mandalei este avid de informaţie, deci vom căuta, vom cerceta, vom citi, vom studia. Vom fi, cu siguranţă, mult mai curioşi decât în alte zile.

Portocaliul de pe nivelul doi ne cheamă la vindecare, atât a noastră cât şi a celor din jurul nostru, iar prin modul în care reuşim să ne manifestăm creativitatea, chiar putem ajuta la vindecare, pentru că ceilalţi vor beneficia de energia pe care noi o punem în ceea ce realizăm, iar noi vom reuşi să deblocăm, din interiorul nostru, acele informaţii care doreau să iasă la suprafaţă, să fie cunoscute, ajutându-ne astfel şi pe noi să ne vindecăm.

Pustnicul din noi s-ar putea să iasă la suprafaţă, aşa că să nu ne mirăm dacă ne apucă cheful să facem lucrurile singuri sau dacă simţim nevoia să ne retragem într-un anumit loc în care să reflectăm la viaţa noastră.

Acest lucru ne-ar ajuta să comunicăm mai bine şi cu Dumnezeu, să înțelegem unde anume ne simţim separaţi faţă de el, să vedem ce anume ne împiedică să-l chemăm mai des, ce anume din interiorul nostru ne blochează să lucrăm împreună cu El, să-i cerem ajutorul mai des.

Avem ca provocare iubirea de Sine, dar avem ca vibraţie a zilei şaptele, care ne aduce capacitatea de a ne stabili limite, mai ales acolo unde am uitat de noi şi unde i-am lăsat pe alţii să decidă în locul nostru. Este un bun moment să ne luăm puterea înapoi şi să ne gestionăm viaţa în concordanţă cu misiunea pe care am stabilit-o, împreună cu Dumnezeu, înainte de a veni în această viaţă.

De asemenea, avem provocarea lui nouă, ceea ce ne poate face să ne îndoim de intuiţia noastră, mai ales dacă nu am exersat-o prea mult. Să căutăm să trecem, peste tiparele mentale şi să dăm voie intuiţiei să se manifeste, să ne călăuzească!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu