vineri, 5 aprilie 2019

5.04.2019


Dacă tot avem tiparul "actorului" astăzi poate ar fi cazul să facem un experiment care să ne ajute în evoluţia noastră. 

Cum ar fi ca astăzi să jucăm rolul persoanei fericite, care debordează de bucurie şi care emană optimism? Ar fi o provocare grea? Şi aşa, de multe ori, jucăm rolul pesimistului şi supăratului, cu toate că nici atunci nu avem un motiv concret.

Putem să fim fericiţi fără un motiv anume? Putem, cu condiţia să ne dăm voie, pentru că fericirea se poate învăţa, poate deveni un tipar ce poate înlocui vechile tipare de tristețe, dezamăgire şi deznădejde.

Aşa că ceea ce avem de făcut este să ascultăm muzica ce ne place, să urmărim un film care să ne aducă bucurie Sufletului sau să citim o carte să ne motiveze să facem anumite lucruri, care să ne aducă speranţă şi bucurie, să ieşim afară şi să alergăm pe un deal cu iarbă sau printr-o pădure plină de păsărele, să punem pensula pe pânză sau creionul pe hârtie.

Suntem într-o zi de vibraţie trei, ceea ce aduce optimism la nivelul minţii noastre şi putem beneficia de aceste optimism pentru a pune bazele unui nou tipar. Tot ceea ce avem de făcut mai departe este să ne dăm voie să scoatem la suprafaţă subpersonalitatea copilului interior, cel care doreşte să se bucure de viaţă, să ia lucrurile aşa cum sunt şi să se adapteze din mers la toate situaţiile cu care se confruntă, fie care că sunt bune sau rele, cel care ştie să facă o limonadă din lămâile pe care viaţa i le aduce, care transformă orice lucru într-o jucărie şi care, în inteligenţa sa, reuşeşte să-şi păstreze bucuria interioară pentru că ştie că aceea este starea sa adevărată.

Vindecarea ne vine astăzi din lucrurile pe care le facem pentru noi şi pentru Sufletul nostru, din cele care ne aduc bucurie interioară şi ne fac să ne iubim mai mult.

Avem provocarea lui cinci, care ne cheamă la echilibru, iar aceste echilibru îl putem obţine mult mai bine prin mişcare şi cel mai bine ar fi să practicăm acea mişcare care ne aduce şi bucurie, fie că este cu rolele, cu bicicleta, fie că dansăm, fie că alergăm desculţi prin iarbă.

Şi, pentru a folosi complet energia zilei de astăzi, să ne folosim de afirmaţiile pozitive şi de puterea noastră de vizualizare şi să dăm forţă proiectelor noastre, să vizualizăm rezultatele acestor proiecte într-o manieră care să ne aducă bucurie şi împlinire, care să ne dea motivaţia de a lucra la ele.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu