sâmbătă, 6 aprilie 2019

6.04.2019


"Bună! Ce face? Ai timp de o ceaşcă de vorbă?" zise Universul către fiecare dintre noi. 

Suntem într-o mare cafenea astăzi, iar Cel care ne serveşte cafeaua sau ciocolata sau ce ne mai place nouă, este Universul, care, în acelaşi timp este şi Cel care doreşte să discute cu noi astăzi. 

Este o discuţie plină de iubire, în care se simţim minunat, în care dorim să împărtăşim cu Universul atât bucuriile, cât şi temerile noastre, tocmai pentru a ne confirma că sunt doar iluzii peste care avem de trecut.

Este o zi în care adevărul iese la iveală, dar în care cel mai important este ca noi să ne dăm voie să-l vedem, să ne dăm voie să-l acceptăm. Nu întotdeauna adevărul este cel mai frumos, mai ales atunci când dărâmă vălurile pe care ni le-am pus în jurul nostru pentru a ne crea altă realitate, însă este cel mai sănătos pentru evoluţia noastră, deoarece pe baza sa se poate crea o evoluţie solidă.

De aceea şi Universul, în înţelepciunea Sa, ne-a invitat astăzi la o "ceaşcă de vorbă" tocmai pentru a ne ajuta să vedem realitatea şi să dăm la o parte "filtrele" pe care le-am pus în faţa noastră. De ce astăzi? Pentru că suntem într-o zi de vibraţie patru, iar acest lucru ne aduce înţelepciunea necesară de a vedea lucrurile aşa cum sunt, de a înţelege şi partea negativă, dar şi pe cea pozitivă şi a de acţiona în consecinţă fără a ne lăsă acaparaţi de una sau alta dintre ele.

Da, pentru a putea primi informaţia de astăzi într-o manieră care să ne ajute, care să ne vindece, este nevoie să avem grijă de mentalul nostru, dar şi de chakra şase, pentru că avem provocarea lui şase astăzi, iar modul în care curăţăm această chakră ne poate aduce mai multă claritatea şi ne poate ajuta să scăpăm de confuziile pe care le avem, ca să nu mai vorbim de faptul că sistemul nostru endocrin va avea de câştigat, având în vedere că glanda pituitară ţine de chakra şase.

Să facem mişcare fizică astăzi şi să căutăm să transmutăm orice stare de nervozitate care apare în interiorul nostru, înainte de a se amplifica prea tare.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu