miercuri, 17 aprilie 2019

17.04.2019

Astăzi este despre întoarcerea către noi înşine, către lucrurile care ne bucură şi ne aduc fericire, către activităţile care ne împlinesc. Aşa că, dacă astăzi nu reuşim să înţelegem ce căutăm într-o anumită relaţie, într-un anumit loc de muncă, într-un anumit grup este din cauză că stima şi iubirea noastră de Sine caută să ne orienteze către lucrurile pe care le merităm cu adevărat şi către care este momentul să ne deschidem.

Avem două provocări principale astăzi, respectiv albastrul închis de pe mandală, adică modul în care comunicăm cu Dumnezeu şi a doua este provocarea numerologică a zilei, respectiv cea a lui opt, adică fricile noastre, iar una dintre ele şi frica de Dumnezeu. Poate este momentul să căutăm să comunicăm mai mult cu El, cu această ocazie reuşind să facem pace şi să-L acceptăm ca şi partener de drum în călătoria pe care o facem în viaţa aceasta. În plus, o relaţie armonioasă cu El ne aduce şi mai mult curaj, ştiind că acolo sus cineva ne iubeşte - El oricum ne iubeşte numai că noi nu ne dăm voie să simţim acest lucru.

Vibraţia zilei este şase, ceea ce ne aduce putere de rugăciune, dar şi capacitatea de introspecţie, aşa că pe prima o putem folosi pentru a comunica mai bine cu Dumnezeu şi pentru a potoli astfel mentalul, iar pe cea de a doua pentru a putea identifica acele tipare de frică pe care le avem la nivelul Sufletului şi care ne blochează să fim noi înşine. Apropo de tipare la nivelul Sufletului, să căutăm să le observăm şi să le notăm cât mai detaliat pentru a afla, astfel, cât mai multe despre ele şi pentru a le putea vindeca.

Şi, dacă astăzi ajungem pe lângă un copac, am putea să-l îmbrățișăm măcar pentru zece minute, iar starea noastră interioară va fi cu siguranţă alta.

Dacă ieri nu am apicat să ne refacem aura, ar fi bine să o facem astăzi, pentru că atunci când aura este întreagă şi Sufletul nostru se simte mult mai în siguranţă şi este mult mai creativ, aşa că ziua de astăzi poate fi una foarte creativă dacă avem grijă de aura noastră.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu