luni, 9 ianuarie 2017

09.01.2017 


"Love is all around" suna titlul unei melodii şi se pare că astăzi se adevereşte din plin. Trei nivele de iubire, care cu siguranță nu pot trece neobservate, energetic vorbind, nici de cele mai împietrite inimi.

Vom avea tendinţa de a fi mult mai protectori cu cei de lângă noi, vom zăbovi mai mult să discutăm cu ei şi să le ascultăm problemele. Vom manifesta compasiunea într-un mod care ne va surprinde chiar şi pe noi. Totul este să lăsăm lucrurile să se întâmple, să nu blocăm acest flux de energie care va trece prin noi, să nu ne temem că vom fi priviţi ca sentimentalişti sau că ne va ştirbi din "autoritatea" pe care credem că ne-am format-o. Mai degrabă, fiind deschişi în faţa fluxului iubirii, va adăuga şi o "parte umană" personalităţii noastre.

Este o zi cu o energie atât de puternică încât ar fi mare păcat să o risipim şi să nu o folosim pentru a ne întoarce către noi, pentru a manifesta iubirea faţă de noi înşine. Este momentul să acceptăm că "merităm să trăim uşor şi bine", că a venit timpul să ne mai punem şi pe noi pe primul loc, să ne întărim stima de sine, să ridicăm capul din pământ şi să privim în faţă cu încredere, dar mai ales fără vina de a ne iubi pe noi înşine. Toate situaţiile de umilinţă din ultima perioadă au avut ca scop "spargerea" acestui tipar al neiubirii de sine şi aducerea noastră în momentul în care să spunem: 
"- Gata, m-am săturat"
"- Era şi timpul!" ... pare a spune Universul.


Însă acum, ajunşi la această concluzie eliberatoare, vom începe să acceptăm mult mai uşor ceea ce Universul are pregătit pentru noi, pentru că acum simţim că merităm, simţim utilitatea a ceea ce primim şi vom şti să valorificăm mult mai bine.

Mi-ar place să cred că o mare parte dintre voi aţi ales această varianţă pentru ziua de astăzi, că nu v-aţi simţit intimidaţi de acest flux energetic şi nu v-aţi închis într-o carapace şi mai groasă. Până la urmă alegerea vă aparţine.

Energia iubirii ne va ajuta să comunicăm mult mai bine că ceilalţi, să-i ajutăm, prin vorbele noastre, să se deschidă mai mult dacă nu către ceilalţi, măcar către ei înşişi. Să îi învăţăm şi să-i ajutăm şi pe ceilalţi să se iubească mai mult, să înveţe să-şi pună prioritate în viaţa lor şi să se dedice propriei misiuni. Poate să fie şi un simplu cuvânt, dacă este spus când este momentul, efectul va fi unul puternic.

Să ne îndreptăm şi către natură astăzi, chiar dacă afară este ger. Putem merge să îmbrăţişăm un copac sau să avem grijă de un animal părăsit.

Totodată, astăzi putem pune bazele unui proiect legat de mediul înconjurător, şi pe care îl putem prezenta şi altora pentru a-i implica alături de noi.

Energia vitală este la un nivel ridicat astăzi, aşa că vine în sprijinul a ceea ce avem de făcut.
De asemenea, şi Universul ne oferă back-up şi protecţie, iar dacă ne vom găsi şi 15 minute de meditat, vom afla nişte lucruri interesante la care nu ne gândisem până în acest moment.

Sa fiţi iubiţi şi să vă iubiţi!

https://www.youtube.com/watch?v=l8S1NzEmfcQ


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu