miercuri, 25 ianuarie 2017

25.01.2017

Avem trac în a vorbi celorlalţi? Emoţiile sunt prea puternice? Ni ce pare că uităm tot ceea ce avem de spus atunci când suntem în faţa publicului? Evităm, cât de mult posibil, să ţinem un discurs? Avem cumva impresia că nu avem nimic important de spus?

Cât de buni suntem în a preda ceva? Cât de mult evităm să facem acest lucru? Credem cumva că este doar apanajul profesorilor? 

Ne pricepem să vindem? Ştim să convingem pe ceilalţi să cumpere produsul sau serviciul pe care noi îl comercializăm? Cât de mult ne folosim de minciună şi manipulare în a-i determina pe ceilalţi să facă ceea ce dorim noi?

Sunt întrebări care scot în evidenţă aspectele legate de capacitate de a comunica verbal, de a ne folosi de diferite tehnici de comunicare şi NLP pentru a-i convinge pe cei care ne ascultă, să facă ceva sau să cumpere ceva.

Astăzi este o zi în care comunicăm eficient, cu condiţia să o facem din tot sufletul, să ne folosim de emoţie pentru a transmite mesajul către cei la care dorim să ajungă. Totodată, pentru o comunicare mai bună este bine să evităm comportamentele bazate pe orgoliu şi pe dorinţa de a avea dreptate în orice situaţie, de a avea ultimul cuvânt.

Sunt foarte multe persoane care, deşi au în mandala personală comunicarea verbală, se închid în ei şi, din diverse motive, refuză să comunice, să se deschidă în faţa celorlalţi, refuză să-şi valorifice înzestrările, pentru că, de cele mai multe ori nu au curajul de a trece peste piedicile apărute şi care, în final, se dovedesc a fi adevăraţi "profesori" ai vieţii.

Cuvântul rosti are energie şi, în funcţie de fiecare persoană în parte, această energie este mai puternică sau mai puţin puternică.
Prin cuvântul rostit, se poate crea, se pot accesa şi folosi energii din Univers, de aceea este bine să fim atenţi la ceea ce scoatem pe gură. Da, poate că blestemarea unei persoane, care ne-a produs un prejudiciu, ne aduce o satisfacţie la nivel de orgoliu, dar în realitate, blestemul rostit este ca o armă cu care atacăm acea persoană, până la a-i produce stare de rău.

Dar, cuvântul rostit, are şi partea sa luminoasă, mai ales dacă este rostit cu iubire şi cu credinţa că acel lucru se va întâmpla. Ne folosim de cuvânt pentru a rosti mantre, formule de autosugestie sau de sugestionare a altora.

Gândiţi-vă că nu degeaba Universul i-a dat unei persoane capacitatea de a comunica, de a transmite informaţia, de a vindeca prin cuvânt. Dar, de cele mai multe ori, pe aceste persoane le găsim foarte temătoare de a comunica, le găsim introvertite.

Aşa că, astăzi, fiind o zi şi de vindecare, vă propun să începem să vindecăm comunicarea verbală, să începem să eliminăm din barierele care sunt în calea manifestării depline a acestei forme de comunicare, să trecem peste frici şi peste ideile cu care mentalul se străduieşte să ne devieze de la ceea ce avem de făcut.

De asemenea, astăzi, este o zi cu o puternică energie a manifestării, a banilor, a afacerilor, mai ales dacă sunt făcute ascultând ghidarea Universului. Putem să ne folosim de darul vorbirii (cine îl are) pentru a câştiga bani, cu condiţia să fim cinstiţi şi să spunem adevărul. 

Este o zi excelentă pentru artă, pentru a veni cu idei noi în acest domeniu.

Atenţie la minciună şi manipulare, la greşelile faţă de bani, precum şi la orgoliu.



#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu