vineri, 13 ianuarie 2017

13.01.2017

Suntem iarăşi într-o zi de apă şi foc, cu rugăciunea care vine să domolească agresivitatea roşului de pe nivelul doi, să ne ajute să ne păstrăm calmul şi să nu cădem în zona manifestării sentimentelor joase de nervozitate şi ură.

Astăzi avem tendinţa de pustnicie, de a ne retrage mai departe de ceilalţi, de a ne ruga într-un colţ al nostru sau chiar de a merge la mânăstiri sau schituri mai îndepărtate, rupându-ne astfel de cotidian. De asemenea, pe lângă rugăciuni, putem face şi mătănii.

Schimbările energetice din ultima perioadă au determinat confuzie, multe spirite ajungând să nu mai înţeleagă realitatea în care trăiesc şi să se închidă în interiorul lor. Să nu uităm şi de cele trei zile în care iubirea s-a manifestat intens şi care i-au făcut pe cei care nu erau obişnuiţi cu manifestarea acestui sentiment să se teamă şi mai mult.

Aşadar, rugăciunea, prin practicarea ei, vine să îndepărteze toată această confuzie, vine să ne ajute să ne clarificăm sentimentele, să resimţim legătura cu Divinitatea şi să îndepărtăm sentimentul că am fi abandonaţi şi nu vedem o cale de ieşire. 

Ar fi de preferat să folosim rugăciuni simple, create de noi, cu cuvintele noastre, pentru că în ele surprindem în totalitatea situaţia noastră, în ele putem spune clar sentimentele care ne încearcă şi neclarităţile pe care le avem, putând să cerem astfel ghidare. Totodată, fiind spuse cu cuvintele noastre, ne implicăm mult mai uşor sufletul atunci când spunem aceste rugăciuni.

Cei care au turcoaz ca şi însuşire, în mandala personală, le pot rosti cu voce tare, pentru că au putere mai mare pe cuvântul rostit.

Indiferent că rugăciunile sunt spuse cu cuvintele noastre sau citite din cărţi, ar fi bine ca la sfârşit să ne rezervăm câteva minute şi pentru rugăciunile de mulţumire sau am putea rosti numai rugăciuni de mulţumire.

Aşadar, atenţie la tentaţiile de astăzi şi la sentimentele negative care se vor strădui să se agaţe de noi. În loc să ne enervăm, mai bine rostim o rugăciune până resimţim iar starea de calm şi de bine.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu