sâmbătă, 28 ianuarie 2017

28.01.2017

Ne-am întrebat vreodată de unde vine lenea? Ce anume ne face să stăm într-o asemenea stare? De ce preferăm această stare de neimplicare, de pasivitate în locul acţiunii propriu-zise? De ce preferăm să lâncezim şi să nu evoluăm? De ce ni se pare că totul este greu de făcut şi nu căutăm un punct din  care să începem? De ce preferăm să stăm pe margine şi să ne dăm cu părerea, eventual să dăm şi sfaturi şi nu alegem să ne implicăm? De ce multe dintre acţiunile pe care le începem nu le ducem la bun sfârşit? De ce nu avem răbdare ca lucrurile să se întâmple şi renunţăm prea repede?

Să fie oare teama? Că nu suntem în stare, că nu suntem suficienţi de curajoşi sau că nu ne pricepem suficient de bine? Şi cât de reală este această teamă? Cât de mult am reuşit să o umflăm artificial creându-ne impresia că este un obstacol insurmontabil?

De ce oare nu avem curajul să ne facem un program, dar mai ales să ne ţinem de el? De ce nu vrem să ne organizăm pentru a nu ne mai plânge de lipsa timpului?

Am văzut cu toții efectele acestor scheme ale noastre. Nu au adus nimic bun, ba din contră. Şi Universul ne-a arătat de multe ori ce avem de făcut, cum ne putem schimba. Însă mai este nevoie ca şi noi să ne schimbăm, să conştientizăm faptul că ne învârtim într-un cerc din care nu evoluăm, nu creştem, nu suntem fericiţi, iar acest cerc este nevoie să fie spart. 

Un efort de tip "hei-rup" nu ne ajută, pentru că, după o perioadă scurtă de timp este posibil să ne demotivăm. În schimb, un efort constant, treptate, dar de care să ne ţinem, aduce o schimbare mult mai eficientă a vieţii noastre.

Este momentul să renunţăm la lene şi să trecem la treabă,să spargem aceste tipare care ne-au "înrobit" până acum şi este momentul să devenim creatori.

Astăzi este o zi de comunicare, în care putem crea prin energia cuvântului rostit, mai ales dacă se bazează pe iubire şi îl rostim din suflet. Este bine să evităm, pe de o parte, lenea de comunicare, iar pe de altă parte, vorbitul excesiv şi fără rost, ceea ce poate duce la plictisirea celorlalţi.

Este posibil, pentru unele persoane, să manifeste mai mult tendinţa de însingurare, de a se retrage mai departe de ceilalţi, acest lucru fiind valabil în special pentru ceia care fug astfel de comunicare.

Să fim atenţi la intuiţie şi la mesajele pe care Universul ni le transmite.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu