joi, 26 ianuarie 2017

26.01.2017


Este a treia zi consecutivă în care avem ceva de vindecat. În principiu, în fiecare zi vindecăm ceva, dar în unele zile este mult mai pregnantă energia vindecătoare.

Astăzi, avem de vindecat mentalul, modul în care gândim, dar mai ales, cât de sănătos gândim.

Energia vindecătoare de astăzi are ca misiune să conecteze mintea noastră la cea a lui Dumnezeu, astfel încât procesul de gândirea să se raporteze permanent la dorinţa pe care Universul o are pentru noi. 

De multe ori ne plângem că nu ştim pe ce drum să pornim, să nu înţelegem ce "vrea Dumnezeu de la noi". Sincer, nici nu vom înţelege atâta timp cât mintea noastră rămânea în zona egotică, cât ea nu este conectată cu energia Universului, cu îndrumarea pe care ne-o dă. 

A spune că Universul nu vorbeşte cu noi, este de fapt o minciună, pentru că mesaje ni se transmit continuu, numai că noi nu le recepţionăm, sau poate nu dorim acest lucru. Să fim serioşi, niciun subconştient nu va fi fericit să primească informaţii care contravin convingerilor sale pe care cu greu şi le-a format de-a lungul vieţilor trecute. Şi acum venim noi să i le schimbăm sau avem pretenţia să asculte ghidarea Divină, care aduce schimbări în ceea ce priveşte modul în care gândim. Păi, unde ne credem aici? 😀

Toate schemele noastre de gândire, tiparele şi convingerile noastre se destramă atâta timp cât le îndepărtăm de la nivelul subconştientului, atâta timp cât le expunem energiei vindecătoare.

Astăzi putem să acordăm mai mult timp meditaţiei, să lăsăm să vină către noi, cât mai detaliat posibil, ghidarea de care avem nevoie.

Să ne dăm voie aşadar, să primim informaţiile pe care le căutăm de mult timp. 

Energia creativă este şi ea puternică astăzi, însă, pentru a se manifesta complet este necesar să ascultăm ghidarea lui Dumnezeu.

Vă invit, aşadar, să ne conectăm cat mai des la energia Universului şi să ne modelăm viaţa în funcţie de ghidarea pe care o primim., iar sănătatea gândirii să o îmbunătăţim permanent.
#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu