luni, 16 ianuarie 2017

16.01.2017

Inspiraţia ne vine din meditaţie, din modul în care lăsăm Universul să se manifeste prin noi. 

Să primim aşadar, cu curiozitate şi bucurie, toate acele informaţii pe care Universul consideră că le putem transmite mai departe, că suntem un canal optim pentru a le comunica, fără a interveni într-un fel sau altul asupra lor.

Fiecare dintre noi, în funcţie de nivelul spiritual la care a ajuns, poate fi canal de informaţii atât pentru ceilalţi, cât şi pentru sine însuşi, cu condiţia să permită ca acest lucru să se întâmple. Iar cu fiecare informaţie dată mai departe facem loc pentru a primi altele noi. Cu cât dăm mai mult, cu atât primim mai mult. De aceea este important să dăm mai departe ceea ce am primit, iar scrisul este unul dintre aceste mijloace care permit ca ceea ce avem de spus să rămână de-a lungul generaţiilor şi să producă schimbări atât cât Universul consideră necesar.

A fugi de acest lucru, cu toate că mandala personală arată că avem abilitatea de a scrie şi de lăsa şi altora acea informaţie, ne privează pe noi de saltul evolutiv pe care l-am fi făcut dacă ne-am fi pus în slujba Universului, pentru că oricum se va găsi altă persoană prin care să se transmită acea informaţie. Aşa că să nu ne întrebăm de ce lucrurile nu merg prea bine pentru noi, în condiţiile în care noi doar cerem să ni se dea şi nu dăm mai departe celorlalţi. Poate că este momentul să vedem cum putem să dăm din preaplinul nostru şi ceea ce avem de oferit şi să începem să ne deblocăm.

O zi în care mintea noastră merge "brici", în care avem capacitatea de a face conexiuni rapide şi a de înţelege lucrurile mult mai uşor, de aceea este propice pentru învăţat lucruri noi, cu condiţia să nu lăsăm mintea să lenevească pentru că acest potenţial energetic tot va fi folosit, dar în sens negativ, prin crearea de scenarii fanteziste care, mai mult ca sigur nu se vor aplica, dar care, la sfârşitul zilei, ne vor fi obosit foarte mult.

Aşadar, să cuplăm mintea la Mintea Divină şi să primim intuiţii, idei, soluţii la lucrurile care aşteaptă o rezolvare, să aducem modernul în viaţa noastră şi a celorlalţi şi să facem un upgrade al vieţii noastre.

Să menţinem mintea la un nivel creativ ridicat, iar în momentul în care simţim că s-a îmbâcsit să-i oferim mici reprize de repaus şi meditaţie, reconectând-o la Mintea Divină, acolo unde nu se îmbâcseşte niciodată.

Să evităm lenea şi orgoliile şi să ne aerisim mintea ieşind în mijlocul naturii!


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu