marți, 17 ianuarie 2017

17.01.2017

Astăzi avem fir "direct" cu Universul şi ar fi indicat să-l folosim într-un mod cât mai eficient cu putinţă.

De multe ori avem de luat decizii şi am dori să fim ghidaţi spre ceea ce este mai bine să facem. Dacă nu ducem judecata până la extrem şi dăm voie şi Universului să-şi spună părerea, mai mult ca sigur vom alege direcţia bună şi, în final, vom avea de câştigat. În schimb, dacă ne vom folosi mentalul pentru a găsi soluţia cea bună, este posibil ca, în final, ceea ce părea un drum sigur să se dovedească a fi un miraj.

Este posibil să nu avem de la început încredere în ghidarea Universului, dar pe măsură ce ascultăm această ghidare, pe măsură ce alegem drumurile pe care suntem ghidaţi să mergem, vom observa modul în care lucrurile se aşează, într-un mod favorabil, pentru noi, iar încrederea noastră creşte.

La fel şi comunicarea cu Universul se exersează până când ajungem la nivelul în care suntem în permanenţă în legătură şi primim mereu ghidarea de care avem nevoie.

Zile ca cele de astăzi ne permit să stabilim o conexiune mult mai rapidă cu Universul, ne oferă o deschidere mult mai mare, de aceea meditaţia într-o astfel de zi ne va aduce mult mai multe informaţii şi o ghidare mult mai bună. Nu înseamnă că în celelalte zile nu putem medita şi nu putem primi informaţii. Doar că, în zile ca cea de astăzi, în special cei care sunt la început, pot primi mesajele mult mai uşor, se pot conecta mult mai uşor la Voinţa Universului şi pot înţelege mult mai clar informaţiile primite.

Meditaţia ne ajută, astăzi, să ne păstrăm calmul, să evităm sentimentele de ură şi tendinţele violente.  Ne ajută să ne formulăm clar ideile şi să le prezentăm într-o manieră în care să nu-i plictisim pe ceilalţi şi să nu vorbim excesiv de mult. Ne ajută să evităm tentaţia minciunii şi manipulării. Ne ajută să trecem peste lene, indiferent de nivelul la care se manifestă. Ne ajută să trecem peste tentaţia mâncatului şi băutului în exces, dar şi să evităm greşelile faţă de bani. De asemenea, ne ajută să trecem peste tentaţia de a fi critici cu religia, indiferent care ar fi aceasta.

Tot meditaţia ne ajută să ne amplificăm capacitatea de creaţie în domeniul artelor, să ne mărim probabilitatea de a câştiga mai mulţi bani şi să punem bazele unor afaceri profitabile. Totul este să lăsăm ghidarea Universului să se manifeste prin noi.

#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu