marți, 31 ianuarie 2017

31.01.2017

De când postăm interpretarea mandalelor pe pagina de Facebook, de câte ori aţi stat să vă uitaţi atent la ele şi să înţelegeţi, prin modul în care sunt construite în fiecare zi, Logica Universului? Din păcate, foarte puţini oameni pot înţelege această logică, pentru că ea nu are legătură cu mintea conştientă şi, automat, nu o putem percepe prin mintea umană limitată.

Este nevoie să ne deschidem mai mult, să privim dincolo de mental, să lăsăm intuiţia să ne ghideze şi să ne ofere răspunsuri.

În fiecare zi, în mandală, centrul şi nivelul doi, prin dispunere, se compensează unul cu celălalt, se armonizează, astfel încât să se asigure echilibrul în mandală. Bineînţeles că aceasta este predispunerea, pentru că, în final, noi suntem cei care folosim sau nu, în mod echilibrat, vibraţia zilei.

Astăzi este o zi a cărei vibraţie orientată spre vindecare vine să echilibreze acţiunea mentalului din centrul mandalei, ajutându-l să fie armonios, să fie orientat spre învăţare, spre găsirea de soluţii noi, spre cercetare, spre creativitate. 

Astăzi, prin obiectivare şi observare, putem identifica tiparele mentale în care funcţionăm, modul în care luăm decizii, nu neapărat prin prisma intuiţiei, ci mai degrabă, prin automatismele mentale pe care ni le-am format şi care au ajuns să ne conducă viaţa. 

Este o perioadă bună de vindecare a acestor automatisme, mai ales că această configuraţie din centrul mandalei o vom găsi şi în mandala de mâine. 

În primul rând este nevoie să le identificăm, să le conştientizăm, pentru că ele se repetă şi menţin viaţa noastră într-o zonă limitată de acţiune şi decizii, chiar dacă nouă ni se pare că avem libertate. Să privim detaşat şi să vedem unde ne-au dus deciziile pe care le-am luat şi cum se repetă situaţiile din viaţa noastră, ceea ce indică clar faptul că nu am ieşit din tiparul minţii şi îl "jucăm" în continuare, fără ca măcar să ne dăm seama.

Astăzi, să privim atent cum mintea noastră ne influenţează mişcarea, implicarea în diferite activităţi, cum intervine în modul în care facem afaceri. Să observăm atent şi detaşat şi să intervenim pentru a corecta din timp, pentru că, odată intraţi în tiparul ei, cu greu ne dăm seama că suntem controlaţi. Să nu uităm că gândurile noastre ne creează realitate în care trăim.

Putem considera aceste zile ca fiind o uşă care ni se deschide spre "libertate", libertate pe care putem să o acceptăm sau nu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu