sâmbătă, 21 ianuarie 2017

21.01.2017

Este o zi a bucuriei, a veseliei, o zi în care să ne jucăm şi să ne lăsăm în voia jocului.

O zi în care ne exprimăm foarte bine inspiraţia prin scris, dar şi o zi în care învăţăm lucruri noi şi o facem prin joc, voie bună şi veselie.

O zi în care stăm foarte bine şi la capitolul idei creative, în care venim cu tot felul de soluţii care mai de care mai hazlii.

De asemenea, este o zi excelentă pentru a ne exprima prin artă, pentru a da frâu liber imaginaţiei, fără să ştim rezultatul final, care ne va surprinde chiar şi pe noi. Este modul nostru în care lăsăm să iasă la suprafaţă tot ceea ce vrem să exprimăm din interior, tot ceea ce nu am lăsat să iasă până acum să se manifeste. Este, totodată, o formă de vindecare, învăţând astfel să lăsăm să treacă prin noi mesajele pe care Universul ni le transmite şi care, în final ajută atât la vindecarea celorlalţi, cât şi a noastră.

Este o zi foarte bună şi pentru câştigat bani, dacă reuşim să trecem peste blocajele pe care le avem pe comunicarea verbală, peste emoţii şi trac, dar mai ales dacă spunem adevărul.

Să lăsăm jocul să ne cuprindă, să lăsăm bucuria să ne însoţească astăzi, şi, pe cât posibil, să căutăm să-i implicăm şi pe ceilalţi în jocul nostru, să căutăm să-i "contaminăm" cu bucuria noastră, cu bucuria de a trăi. Vom observa că, jucându-ne, vom rezolva mult mai multe lucruri şi vom avea mult mai multă inspiraţie decât atunci când ne concentrăm prea mult.

Să avem din ce în ce mai multă bucurie în viaţa noastră!


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu