luni, 23 ianuarie 2017

23.01.2017

Şi totuşi unde greşim faţă de noi? De ce nu ne putem iubi pe noi înşine? Ce anume ne împiedică să manifestăm această formă de iubire? De ce ţinem în continuare să ne acuzăm de lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă? De ce nu ne dăm voie să mergem mai departe şi ţinem moțiși să cărăm această "vină" mereu după noi?

De multe ori, nici nu ne dăm seama că, de fapt, noi suntem cei care ne punem piedică singuri, dar, pentru a evita să recunoaştem acest lucru, inventăm elemente din exterior (persoane, situaţii, "ghinionul" etc.) despre care considerăm că sunt vinovate de faptul că viaţa noastră nu este aşa cum ne-am dori să fie.

Pentru că mulţi s-au obişnuit să care aceste lucruri inventate chiar de ei, şi nu-şi mai dau seama de "greutatea" pe care o duc în fiecare zi, vă recomand să umpleţi un rucsac cu pietre şi să mergeţi cu el în spate, mai multe zile la rând, timp de 15 min. şi apoi o să înţelegeţi la ce anume mă refer.

Ideea este, ca şi în cazul experimentului cu pietrele, că putem pune oricând rucsacul jos sau chiar putem să-l golim de pietre, bineînţeles, dacă dorim.

Nu întâmplător, într-o astfel de zi, în care avem tendinţa de a ne retrage între-un loc în care să fim singuri, ne pot apărea astfel de întrebări, pentru că este o perioadă în care ne întoarcem către noi, în care ne interesează mai mult propria persoană, prin prisma iubirii de sine. Nu dorim să mai mergem înainte cu toate aceste "tinichele de coadă" pentru că au zornăit cam mult timp şi acum dorim să scăpăm de ele.

Este un moment bun pentru a face pace cu trecutul, dar şi pentru a începe activităţi noi. Este momentul să dăm mai multă viaţă "vieţii" noastre, să fim mult mai activi, să ne mişcăm mai mult, chiar să facem sport sau să începem să avem grijă de o grădină.

Este musai să ne împăcăm cu sentimentele noastre, să ne iertăm şi să ne iubim pe noi înşine, dacă vrem ca rugăciunea noastră să fie eficientă. 
Putem chiar să ne rugăm Universului să ne sprijine în procesul iertării de sine.

În privinţa banilor, îi putem câştiga astăzi, cu condiţia să ascultăm ghidarea Universului şi să manifestăm iubirea faţă de ei. Până la urmă noi am greşit folosindu-i într-un mod în care am creat probleme altora, deci vina nu este a banilor. Dar, multe dintre aceste greşeli provin din vieţile trecute, aşa că a venit momentul să ne iertăm pentru ele şi să eliminăm astfel tiparul care s-a format.


Atenţie la lene astăzi! Să nu o lăsăm să ne acapareze şi să devină o piedică în calea evoluţiei noastre!

#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu