duminică, 15 ianuarie 2017

15.01.2017


O zi plină de vitalitate, pe care o putem folosi să sprijinim celelalte activităţi de astăzi.

În primul rând este o zi bună pentru conceput copii, aşa că dacă îi aveţi în plan nu mai zăboviţi. 😄

În sfârşit după ceva timp, scrisul revine, aşa că este bine să-l valorificăm astăzi şi mâine. Cu siguranţă în ultimele săptămâni s-au strâns lucruri pe care am fi vrut să le povestim, să le scriem undeva, dar inspiraţia nu prea ne-a fost de ajutor, aşa că astăzi, putem să folosim această energie vitală pe care o avem în mijlocul mandalei şi să dăm putere scrisului.

Activitatea mentală este şi ea stimulată astăzi. Mintea noastră funcţionează mult mai uşor, facem conexiuni mult mai rapid, iar capacitatea noastră de memorare este mult mai bună. Dacă aveţi de făcut o cercetare, astăzi este o zi bună pentru a lucra la ea, atât din punct de vedere al analizelor, cât şi al scrisului.

De asemenea, creativitatea noastră este şi la un nivel ridicat şi putem fi inspiraţi să găsim soluţii la probleme mai vechi care trenau de mult timp nerezolvate. Atâta timp cât privim lucrurile cu detaşare soluţiile vor veni repede şi cu claritate.

Şi capacitatea noastră de vindecare este la un nivel foarte bun astăzi. Putem să-i ajutăm pe alţii să se vindece, dar putem să ne vindecăm şi noi de unele suferinţe mai vechi.

Atenţie la minciună astăzi, precum şi la probleme din zona aparatului digestiv! Evitaţi să vă enervaţi şi să consumaţi energia inutil!


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu