vineri, 20 ianuarie 2017

20.01.2017


Dacă ieri ne-am vindecat cu ajutorul energiei iubirii, astăzi, iubirea, ne oferă inspiraţie pentru scris, pentru a transmite şi celorlalţi cunoaşterea şi experienţele prin care noi am trecut şi despre care se va putea citi şi în secolele următoare, bineînţeles dacă alegem să manifestăm această formă de comunicare.

Şi scrisul este parte a procesului de vindecare, pentru că, dacă lăsăm libera comunicarea cu Universul şi ne dăm voie să primim mesajele pe care să le transmitem celorlalţi, o bună parte din acele mesaje ne vor fi adresate, în primul rând nouă, aducându-ne informaţii despre lucrurile pe care noi le avem de rezolvat. Totodată primim informaţii pe care să le lăsăm, prin scris, altor generaţii şi care să le ajute să depăşească provocările cu care se vor confrunta, pentru că unele dintre informaţiile recepţionate este posibil să nu aibă sens pentru generaţia actuală, dar să fie esenţiale pentru generaţia care urmează.

Manifestarea iubirii prin scris nu înseamnă să scriem neapărat despre lucruri siropoase şi iubire ca-n poveşti, ci mai degrabă să transmitem compasiune prin ceea ce scriem, să ne punem în pielea celui care citeşte şi să vedem astfel ce am dori să aflăm. Înseamnă să detaliem cât mai mult posibil trăirile avute, sentimentele manifestate, pentru că, mai mult ca sigur ele au fost experimentate asemănător şi de alte persoane, dar care nu au curajul să-şi asume aceste experienţe, având cumva tendinţa de a se închide în interiorul lor şi crezându-se astfel că sunt "ciudate".

Astăzi putem continua lucrul la cauza legată de mediu începută ieri, numai că, de data aceasta, lucrăm la texte şi la ceea ce vrem să prezentăm în exterior.

Este o zi cu multă energie sexuală, pe care o putem folosi să dăm viaţă, o putem folosi în sprijinul scrisului, o putem transmuta în Lumină
Este, de asemenea, o zi în care se pot manifesta tendinţe violente, cu enervări din orice, cu manifestarea sentimentului de ură.

Să fim atenţi la inima noastră pentru că dacă alegem să manifestăm sentimente de vibraţia joasă, şi ea s-ar putea să ne transmită anumite mesaje, prin aritmie, prin bătăi neregulate etc. Pur şi simplu îşi cere dreptul la manifestarea iubirii.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu