duminică, 29 ianuarie 2017

29.01.2017

Energia iubirii se simte din nou mai puternic în aceste zile. Universul ne testează la acest capitol, dar astăzi, mai ales, vrea să vadă ce anume am învăţat sau nu de acum nouă zile.

Suntem testaţi la modul în care răspundem cu iubire la provocările de astăzi, la lecţiile mai dure pe care le primim.

Ne va fi testat modul în care ştim să iertăm şi ajutăm oamenii de lângă noi chiar dacă aceştia ne-au rănit şi noi am fi astfel îndreptăţiţi să fim supăraţi pe ei.
Mai degrabă ne-am strădui să discutăm cu ei şi să găsim o cale de împăcare.

Totodată, este momentul să discutăm şi cu noi, să ne iertăm pentru greşelile făcute, pentru vorbele spuse şi, decât să stăm într-o permanentă dezamăgire faţă de noi înşine, mai bine am vedea cum putem îndrepta aceste greşeli.

Este momentul să ne iubim mai mult corpul fizic şi să avem mai multă grijă de el. Să nu uităm că el este cel care ne poartă prin viaţa aceasta, şi de modul în care funcţionează depinde şi modul în care ne facem misiunea noastră.

Să trecem cu iubire peste lecţiile mai dure de astăzi, iar dacă o manifestăm mai mult, este posibil chiar să le evităm, că nu rezonăm cu ele. Să evităm să ne enervăm şi să manifestăm sentimente de ură, pentru a nu apărea probleme în zona inimii.

De asemenea astăzi este o zi de scris, aşa că ar fi bine să o folosim. Fie că scriem o poveste despre iubire, despre natură sau scriem un proiect având ca temă protejarea naturii, inspiraţia este de partea noastră, iar ideile, dacă sunt suflet, vin automat.

Meditaţia ne ajută astăzi să rămânem centraţi pe manifestarea iubirii.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu