marți, 24 ianuarie 2017

24.01.2017

Ne-am pus oare problema că vorbim prea mult? Că întotdeauna noi avem ceva de spus, iar ceilalţi au, în opinia noastră, "obligaţia" să ne asculte? Ne-am gândit vreodată ce spun ceilalţi despre noi în această privinţă? Considerăm măcar că ar fi bine să ne obiectivăm mai mult şi să vedem cum putem reduce acest dezechilibru? Cât de familiare ni se pare expresiile "moară hodorogită" sau "logoree verbală"?

Realitatea este că fiecare dintre noi avem momente când vorbim foarte mult, dar adesea nici nu conştientizăm acest lucru.

Este momentul să aducem la suprafaţă acest dezechilibru din comunicarea noastră. Să căutăm să ne vindecăm de acest exces de vorbe.  Să înţelegem ce anume din interiorul nostră ne face să fim aşa. Să căutăm să vedem de ce anume fugim şi ce anume ascundem atunci când vorbim mereu. Cum anume dorim să ieşim în faţă?

A vorbi mereu îi face pe cei de lângă noi să ne evite, să ne ocolească. De aceea, soluţia este numai la noi, în modul în care ne educăm, în care suntem permanent atenţi la cât de mult vorbim, dar mai ales la ce anume vorbim. Energia vindecătoare a zilei de astăzi ne ajută foarte mult să conştientizăm necesitatea vindecării atât a modului nostru de comunicare, cât şi a modului în care gândim.

Inclusiv modul în care facem afaceri poate fi afectat de vorbitul în exces.

Astăzi, energia vindecătoare este mult mai puternică, aşa că este momentul să o folosim spre propria noastră vindecare, spre înţelegerea cauzelor dezechilibrelor din viaţa noastră şi spre vindecarea lor.

Să lăsăm, aşadar, energia zilei de astăzi să ne vindece şi să ne bucurăm de buna dispoziţie pe care o avem. Şi, dacă tot ne-am propus să nu mai vorbim în exces, atunci puteam lua o pauză şi ne putem manifesta mult mai bine prin intermediul artei.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu