luni, 30 ianuarie 2017

30.01.2017


Relaţia cu natura este în centrul preocupărilor noastre astăzi.

Fie că doar vorbim despre ea, în cadrul unei campanii de protejare a mediului înconjurător, fie că luăm măsuri concrete, astăzi, ceea ce vom face va avea legătură cu natura şi cu modul în care noi ne raportăm la ea.

Nu degeaba ea este reprezentată prin culoarea verde care are legătură cu sentimentul de iubire, dar şi cu plămânii ca organ.

Este momentul să ne întoarcem la natură, să ne facem planuri despre cum va arăta grădina noastră, despre ce acţiune de protejare a mediului vom organiza sau ne vom implica, ce copaci sau pomi vom planta. Sau ce campanie de protejare a animalelor vom susţine.

Este momentul să ieşim din casă, şi să mergem, pe jos sau cu bicicleta, să ne bucurăm de natură aşa cum este ea, să simţim sentimentul de libertate, de bucurie, pe care ni-l oferă. Ne vom simţi mult mai revigoraţi şi, în niciun caz, obosiţi.

Pentru cei care au o grădină sau vor să-şi creeze una, astăzi este o zi foarte bună pentru a începe să lucreze la amenajarea ei, să planifice plantele pe care le vor cultiva, să pună seminţele la încolţit.

Este o zi în care este favorizată mişcarea, efortul fizic, lucrul pământului, în care muncim cu bucurie şi nu resimţim oboseala aşa de repede. Totuşi este bine să nu forţăm lucrurile, mai ales să venim după o perioadă de sedentarism.

Totodată este o zi foarte bună pentru cei care comunică, care susţin prelegeri şi cursuri, în care exprimarea, dacă vine din suflet, este una cursivă şi plină de iubire, în care mesajul ajunge la ceilalţi aşa cum am dorit noi să îl transmitem. O zi excelentă pentru prezentări de produse sau servicii, în care îi putem convinge pe ceilalţi de utilitatea şi valoarea lor.

Să fim atenţi la imunitate şi la plămâni astăzi, mai ales cei care nu manifestă iubirea în general şi iubirea faţă de natură în mod special. Poate ar fi mai bine pentru ei să înceapă să o manifeste şi să se bucure mai mult de acest sentiment decât să i se opună şi să-şi consume din energia vitală pe o acţiune inutilă.

Este bine să evităm lenea şi ar fi bine să manifestăm mai multă iubire faţă de corpul nostru fizic.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu