vineri, 27 ianuarie 2017

27.01.2017

Care este relaţia noastră cu rugăciunea? Dar cu religia din care facem parte sau la care am aderat? Ne rugăm în fiecare zi sau numai atunci când avem necazuri? Cât de des vorbim cu Dumnezeu sau despre Dumnezeu? Cum ne raportăm la El? Îl percepem ca pe o Fiinţă Superioară de care ne este teamă că vom fi pedepsiţi atunci când greşim, îl percepem ca pe un Părinte sau ca pe un Prieten?

Toate aceste întrebări ne ajută să ne facem o imagine a modului în care noi ne raportăm la religie, la rugăciune, la Dumnezeu şi, de aici şi relaţia pe care o avem cu rugăciunea.

Astăzi, rugăciunea ne ajută să diminuăm sau chiar să îndepărtăm impactul lecţiilor mai dure, care pot apărea. Ea vine să ne ridice vibraţia, ceea ce na va muta pe alte linii de rezonanţă şi, automat, ne fereşte de diverse probleme mai grave.

De asemenea, ea ne ajută să ne calmăm impulsurile violente, precum şi cele sexuale exacerbate.

Coborâtă în inimă, rugăciunea ne ajută să manifestăm iubirea şi să reuşim să evităm frecvenţele şi sentimentele încărcate cu ură şi, totodată, să nu rezonăm cu persoane care manifeste aceste sentimente.

Ne ajută să spunem adevărul şi să evităm minciuna.

Ne ajută să păstrăm o relaţie directă cu Dumnezeu şi să înţelegem, mult mai uşor, situaţiile prin care trecem şi, mai ales, ghidarea pe care El ne-o oferă de fiecare dată. De aceea este bine să-I mulţumim cât mai des pentru această ghidare şi pentru grija pe care o are faţă de noi.

Pe de altă parte, astăzi este şi o zi în care suntem percepuţi ca fiind mult mai atrăgători decât în alte zile, în care avem carismă şi atragem mult mai uşor persoane de sex opus. Ar fi bine să evităm manipularea pentru a aduce aceste persoane în patul nostru.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu