duminică, 8 ianuarie 2017

Mandala lunii Ianuarie 2017

Caracteristica dominantă a lunii Ianuarie este mişcarea, modul în care ne hotărâm să părăsim zona noastră de confort şi să intrăm în alte "ape" care iniţial ne pot speria, dar unde, treptat, ne putem adapta. Important este să ne decidem să ieşim sin acea zonă de comoditate care, de cele mai multe ori, ne-a tăiat curajul, inventând tot felul de motive ce, în final, s-au dovedit a fi puerile.

Să nu uităm că am intrat într-un an de vibraţie 1, şi suntem în luna 1, deci perioadă de început şi de lucruri noi. Dar cum puteam avea pretenţia la lucruri noi dacă noi nu ne debarasăm de cele vechi, dacă nu renunţăm la vechile tipare? De aceea avem această lună predominată de galben tocmai pentru a arăta mişcarea concretă pe care o avem de făcut spre noi începuturi.

Luna aceasta, va fi stimulată comunicarea indirectă prin artă, prin pictură, desen, sculptură, fotografie. 

În privinţa scrisului, provocarea va fi să trecem peste rezistenţele interne care se împiedică să manifestăm această formă de comunicare. Cum Universul are ca interes să ne sprijine evoluţia, vor fi câtva zile în care scrisul va fi favorizat, dar asta nu înseamnă că rezistenţele noastre interne nu vor fi tot acolo, dacă noi nu ne-am hotărât să trecem peste ele.

Vor fi momente când ne va fi pusă la încercare capacitatea de manifestare a iubirii în condiţii de stres, când cei de lângă noi ne vor aduce în situaţii în care va fi nevoie să demonstrăm dacă avem capacitatea să-i iertăm sau ne descărcăm nervii pe ei.

Capacitatea noastră de seducţie va fi stimulată luna aceasta. Depinde însă de noi dacă o folosim sau nu şi în ce mod? Vom rezista provocării de a nu-i aduce în sprijin şi o minciună?🙂

În privinţa energiei sexuale, aceasta este destul de prezentă luna aceasta, însă ea vine la pachet şi cu posibilitatea transmutării ei. Să nu uităm să dacă dorim să începem proiecte noi putem folosi această energie în sprijinul acestor proiecte.

În ceea ce priveşte banii, provocarea va fi în a lăsa lucrurile în seama Universului să le rezolve sum ştie mai bine. Ceea ce noi avem de făcut este să ascultăm ghidarea Universului şi să corectăm greşelile pe care le facem faţă de bani.

Atenţie la excese luna aceasta, la cât mâncăm, bem sau fumăm! Puţină cumpătare nu ar strica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu