joi, 12 ianuarie 2017

12.01.2017


După trei zile de pendulare prin energia iubirii, a venit vremea minţii să iasă la suprafaţă, dar într-o formă sănătoasă, prin creativitate.

Este acea minte care este în armonie cu energia iubirii, care creează fiind stimulată de această energie.

Aşa că astăzi (unele tendinţe s-au putut observa chiar de ieri) imaginaţia noastră este în plin proces creativ, avem idei noi şi îndrăzneţe, vrem să îmbunătăţim lucrurile  din viaţa noastră, găsim soluţii la situaţii care trenează de mult timp.

Este o perioadă în care punem la îndoială unele lucruri care au devenit obişnuinţe pentru noi şi nu ne place modul în care sunt. Nu ne place cum le-am învăţat, cum lucrăm cu ele, aşa că le readucem în prim-plan şi regândim modul în care interacţionăm cu ele.

De asemenea, nu ne mai place programul pe care îl avem şi vrem să-l îmbunătățim, schimbăm ora de trezire şi facem lucrurile în altă ordine. Este posibil ca acest lucru să ţină doar câteva săptămâni, dar este modul nostru de a rupe monotonia din viaţa cotidiană. Aşa că să nu vă miraţi de ceea ce "v-a apucat" şi faceţi schimbarea dacă aşa doriţi.

Suntem interesaţi de activităţi noi, pe care să le aducem în viaţa noastră şi prin care să manifestăm energia creatoare. Ideal ar fi să fie complementare celor pe care le facem deja sau dacă începem unele absolut noi să o facem astfel încât să nu le abandonăm total pe celelalte pe care le-am început şi pe care încă nu le stăpânim, pentru că este posibil să renunţăm şi la cele noi peste câteva săptămâni şi atunci nu facem decât să fugim de unele către altele şi nu facem nimic bine.

Este bine să notăm toate ideile care ne vin astăzi, cu cât mai multe amănunte.

Tentaţiile de natură sexuală ne pot distrage de la ceea ce ne-am propus să facem, dar prin transmutare putem controla foarte bine această energie.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu