miercuri, 11 ianuarie 2017

11.01.2017

Cu siguranţă Universul a observat existenţa unui mare deficit de manifestare a iubirii şi compasiunii, din partea noastră, a oamenilor, dacă s-a gândit să ne pună iar în vibraţia acestei energii.

Vor mai exista multe astfel de zile până la sfârşitul lunii. Până la urmă iubirea este energia Universului şi numai expunându-ne la ea vom învăţa să o simţim şi să o manifestăm mai des.
Tot ceea ce noi avem de făcut este să ne deschidem în faţa ei, să ne dăm voie să ne acordăm pe această frecvenţă, să ieşim din carapacea pe care ne-am construit-o de-a lungul timpului.

Este dificil, vor spune unii, dar este nevoie să recunoaştem că, dificultatea este dată de tot ceea ce noi avem de aruncat, de eliminat, de toate convingerile la care avem de renunţat şi care ne ţin departe de manifestarea iubirii. Iar a recunoaşte că am greşit reprezintă un mare pas pe care ego-ul îl face înapoi.

Poate nu ştim să manifestăm iubirea, poate am avut zeci de vieţi trecute în care am fugit de manifestarea ei din diferite motive, dar este momentul să lăsăm măcar energia iubirii să se manifeste, să nu ne opunem ei. Pentru că, în final, nu facem decât să consumăm foarte multă energie opunându-ne la ceva ce, mai devreme sau mai târziu, tot va trebui să învăţăm să manifestăm. Important este să începem acum pentru că ne va fi mult mai uşor mai târziu.


Şi pentru că iubirea nu vine niciodată singură, ci însoţită de comunicare, este o altă zi favorabilă pentru a spune lucruri, a transmite cunoştinţe, a învăţa pe alţii, atâta timp cât o facem din tot sufletul.

Pe de altă parte, este şi o zi cu provocări, în care, dacă nu suntem atenţi, putem cădea uşor în capcana manifestării sentimentelor joase, nervozităţii, atâta timp cât avem elemente interioare care pot declanşa astfel de sentimente.

Iar dacă suntem atenţi la ceea ce vorbim, dar mai ales la cât vorbim, s-ar putea ca afacerile noastre să meargă bine astăzi. Asta bineînţeles dacă am învăţat lecţiile legate de bani şi dacă am eliminat din temerile legate de ei.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu