marți, 2 mai 2017

02.05.2017

Astăzi manifestăm mai mult actorul din noi, avem carismă şi exprimăm o doză mai mare de sexappeal.

Dacă am fi avut de interpretata un anumit rol, astăzi ar fi fost o zi excelentă pentru a-l interpreta. Dar poate că chiar o facem. Poate că astăzi dorim să jucăm un alt rol decât cel din fiecare zi, un rol pe care nu am avut curajul să ni-l asumăm şi pe care l-am ţinut ascuns acolo, în interiorul nostru. Aşa că astăzi are şansa de a ieşi la suprafaţă, de a se manifesta.

Cu ocazia aceasta avem şi posibilitatea de a înţelege ce anume se ascunde în interiorul nostru şi ne este teamă să exprimăm. Cei de lângă noi ne pot fi oglindă, important este ca noi să fim atenţi.

Totodată, cei timizi în a aborda o relaţie cu persoanele de sex opus se pot trezi, dintr-o dată, cu o doză mare de curaj, arătând o faţă pe care ceilalţi nu o ştiau, de aceea s-ar putea să fie priviţi cu neîncredere.

Creativitatea noastră o exprimăm astăzi prin modul în care ne interpretăm rolul, prin tehnicile pe care le folosim pentru a-l juca cât mai bine.

De asemenea, astăzi este o zi foarte bună pentru rugăciune, care ne ajută să calmăm impulsurile violente şi să transmutăm energia sexuală, dar totodată să liniştim mentalul şi manifestăm mai mult iubirea.

#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu