miercuri, 24 mai 2017

24.05.2017

Pe parcursul a 100 de ani, în fiecare zi este o altă mandală şi integral nu se repetă niciuna, în schimb, la anumite perioade, cele nouă tipare din mandale se repetă cu o anumită frecvenţă şi intensitate. Deoarece Universul doreşte ca noi să facem ceea ce avem de făcut şi atunci ne scoate în cale oportunităţi de a face, şi nu o dată, ci de mai multe ori. Chiar dacă, din anumite motive nu am "luat un tren", la anumite perioade, acesta se întoarce şi putem începe de atunci.

Astăzi Universul ne readuce în prim-plan comunicarea indirectă, cea prin care ne exprimăm pe noi, Sinele nostru, cea prin care creăm şi aducem bucurie în sufletele celorlalţi, prin care îi determinăm să facă ceva, să pornească pe un drum etc.


Aşa că dacă astăzi pur şi simplu simţim nevoia de a ne aşterne gândurile pe hârtie sau de a începe să scriem la o carte sau la un curs, este un bun moment să o facem, deoarece vibraţia zilei ne sprijină pe deplin în această direcţie.

Arta se doreşte şi ea exprimată, aşa că ne îmbie să desenăm, să pictăm, să colorăm pur şi simplu, să coasem, să fotografiem sau orice altceva ne pricepem. Ar fi bine să nu mai amânăm şi să dăm curs dorinţei interioare, pentru că ceea ce realizăm ne aduce vindecare atât nouă cât şi celor celorlalţi, iar în plus ne mai poate aduce şi bani 😀.

Dăm astfel posibilitatea Sinelui interior să se exprime şi, în plus, canalizăm mentalul spre o activitate care să-l dezvolte şi să-l educe. Important este să ne ascultăm intuiţia, pentru că automat vor veni şi ideile.

Să fim atenţi la cât de mult vorbim astăzi şi să evităm să-i plictisim pe ceilalţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu