joi, 18 mai 2017

18.05.2017


După ce zilele trecute s-a plimbat prin diferite zone ale mandalei, având anumite misiuni şi activând diverse părţi din  mandală, roşul a ajuns astăzi chiar în centrul mandalei, radiindu-şi energia către celelalte culori şi influenţându-le comportamentul.

Pe de o parte, ne împinge de la spate să ne mişcăm, să demarăm, să evităm să cădem în "somnul dulce" al comodităţii, scoţându-ne în afara zonei noastre de confort, acolo unde avem impresia că lucrurile ne scapă de sub control, dar unde se întâmplă şi lucruri frumoase.

Pe de altă parte ne dă forţa necesară, dar mai ales curajul de a comunica, de a ieşi în faţă, de a arăta celorlalţi ceea ce putem realia noi. Am putea spune că ne ajută să trecem peste anumite bariere interioare şi să ne asumăm rolul pe care îl avem în lumea aceasta.

Ne stimulează artistul din noi, ne împinge creativitatea către zone care nu au mai fost explorate până în prezent, aşa că este bine să fim atenţi la mesajele care ne vin.

De asemenea, roşul din centru este de responsabil de creat viaţă, de dat viaţă, fiind o zi foarte bună pentru cei care se străduiesc să aibă copii.

Să fim atenţi la sentimentele pe care le trăim, să vedem câte dintre ele sunt efectiv ale noastre şi câte sunt "trimise" din exterior, bineînţeles în funcţie de rezonanţă. Să nu lăsăm grijile să ne "murdărească" sufletul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu