luni, 8 mai 2017

8.05.2017

Zi de bucurie şi veselie, de voie bună, în care să ne bucurăm sufletul cu lucruri frumoase, cu ceea ce-i place lui să facă. Doar făcând în fiecare zi câte ceva pe placul sufletului nostru vom reuşi să ne desprindem din zona activităţilor pe care le facem pentru că "trebuie" şi să trecem, treptat, în zona activităţilor care ne plac şi le facem cu plăcere oricât de grele ar fi.

Pentru că am fost învăţaţi că jobul aduce bani şi "trebuie" să mergem la el, dar nu ne-am gândit cum am putea să transformăm, acel lucru pe care îl facem cu plăcere, într-un job, care să ne aducă şi siguranţă financiară.

Şi atunci, lăsăm la coadă această activitate plăcută şi o facem din în când şi, din păcate, pe furiş, ca să nu fim văzuţi de ceilalţi şi să nu râdă de noi. 

Aşa că a venit momentul să îi acordăm mai mult timp şi o frecvenţă mai mare, poate chiar zilnică. Pentru că numai astfel vom reuşi să ne-o asumăm şi să căpătăm curajul să o prezentăm şi celorlalţi şi să o transformăm într-o activitate din care să câştigăm şi bani. Vom reuşi astfel să realizăm un echilibru între partea financiară şi cea sufletească.

Întrebarea este, cât de motivaţi suntem să facem acest lucru? Cât de dispuşi suntem să trecem peste toate "obstacolele" reale şi imaginare? Cât de mult curaj avem să ne asumăm acest lucru? Dar, mai ales, cât de mult dorim să facem acest lucru?

Este o zi în care putem să luăm o decizie şi să ne-o asumăm în faţa celorlalţi pentru că putem să-i dominăm şi să trecem astfel, mai uşor, peste "protestele" lor.

Să ne bucurăm de această zi, să scoate la suprafaţă artistul din noi, creativul, sportivul, luptătorul, vindecătorul, fiecare ce are în interiorul său şi îl ţine adormit.

De noi depinde ce anume dorim să facem...


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu