luni, 29 mai 2017

29.05.2017

Mult mental în programul zilei de astăzi, dar şi multă creativitate. 

Depinde de noi cum alegem să folosim mentalul astăzi, fiind pe de o parte predispuşi spre învăţare, acumulare de lucruri noi, de venit cu idei noi, care să aducă schimbare, dar pe de altă parte poate să însemne şi dezechilibru, în sensul că îl putem folosi prea mult, că tindem să ne întoarcem în tiparele în care treceam totul prin filtrul mental şi tot ceea ce nu era compatibil cu acest filtru sau nu avea o explicaţie logică pentru noi era dat la o parte şi trecut în categoria "ciudăţenii".

Mentalul dezechilibrat poate să aducă, de asemenea, blocaje ale afacerilor, în sensul că nu suntem deschişi la idei noi şi vrem ca toate informaţiile care ne vin să se încadreze cu ceea ce ştiam şi făceam până acum, altfel nu considerăm că ar fi bune pentru noi.

Este o zi foarte bună pentru conştientizarea şi îndepărtarea acestor tipare, pentru scoaterea lor la lumină.

Pe de altă parte, cealaltă latură a mentalului, creativitatea este şi ea stimulată să se manifeste, să aducă lucruri noi în viaţa noastră şi a celor de lângă noi. Să o punem, aşadar la treabă şi să ne lăsăm ghidaţi de intuiţie pentru a vedea unde ne duce. 

Energia zilei de astăzi ne susţine să creăm artă, sub toate formele ei, să aducem elemente noi de design, indiferent de loc.

Totodată, dacă reuşim să canalizăm energia mentală, putem foarte bine să scriem.

Să fim atenţi la ceea ce spunem, dar mai ales cum spunem şi orice provocare am aveam, să avem grijă să spunem doar adevărul. Iubirea are şi ea provocări astăzi şi ar fi de preferat să nu dăm curs sentimentelor negative.

Nu uitaţi că de noi depinde dacă alegem să manifestăm latura luminoasă sau pe cea întunecată a culorilor din mandală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu