duminică, 28 mai 2017

28.05.2017

V-aţi pus vreodată problema de unde vine lenea? Ce anume o determină? De ce suntem tentaţi să o manifestăm? Cum reuşim să scăpăm de ea?

În primul rând avem nevoie să o înţelegem. Teoretic, ea apare atunci când nu vrem să facem, în acel moment, un anumit lucru, urmând a-l face mai târziu. Numai că, dacă facem pentru noi acel lucru, nefiind presaţi din exterior, este posibil ca acea amânare să nu mai fie transformată niciodată într-o acţiune.

Pur şi simplu, lenea este o formă de neiubire de sine, prin care noi, de fapt, nu vrem să facem un lucru sau altul deoarece, în interiorul nostru, considerăm că nu merităm acel lucru. Poate părea forţată comparaţia, dar de ce nu ne este lene atunci când respirăm?

Ne este lene să ne schimbăm un tipar pe care l-am identificat. De fapt, ne-am ataşat aşa de mult de acel tipar, încât nu mai dorim să-i dăm drumul.

Am descoperit această mască a lenii şi ne ascundem după ea, considerând-o mai puţin ruşinoasă decât a spune adevărul, acela că nu merităm să ni se întâmple lucruri frumoase şi atunci nu demarăm nimic în a le realiza. 

Astăzi, avem iubirea în centrul mandalei, dar este nevoie să învăţăm, în primul rând iubirea de Sine. Să învăţăm să primim şi să dăruim. Să învățăm să primim succesul în viaţa noastră pentru a putea evolua mai departe. Doar aşa suntem pregătiţi să primim darurile Universului.

Să-i învățăm şi pe ceilalţi Iubirea de Sine, să-i învăţăm să treacă peste lene şi să se iubească mai mult.

Rugăciunea este şi ea bine reprezentată în mandală, aşa că ar fi bine să ne folosim de energia ei astăzi pentru a lucra mai mult pe iubirea de Sine.

De noi depinde, aşadar, dacă alegem să manifestăm Iubirea de Sine, dacă alegem să dăm jos masca de lene, dar mai ales dacă avem curajul să ne ducem noi către ceea ce avem de făcut.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu