joi, 4 mai 2017

4.05.2017

Comunicarea este cea care caracterizează ziua de astăzi şi vorbim în special de comunicarea indirectă, de aceea astăzi suntem sprijiniţi să scriem, să desenăm, să pictăm, să facem fotografii şi câte şi mai câte, fiecare cu ce rezonează mai bine.

Creativitatea este şi ea alături de noi, ajutându-ne cu idei noi, aşa că este posibil să ne trezim că avem chef de mutat mobila prin casă, că ne-a venit o idee nouă pentru o rochie pe care să ne-o realizăm singuri sau să ne-o croiască cineva, sau nu ne mai place cum este aranjată grădina şi vrem să o rearanjăm, să-i aducem un suflu nou.

Indiferent care este idee sau domeniul în care se manifestă ea, creativitatea vine şi ne împinge să scoatem la suprafaţă noile idei care, în final, sunt reprezentări ale Sinelui nostru, în strictă legătură cu nivelul nostru de evoluţie. Pur şi simplu am evoluat şi vrem ca şi mediul din jurul nostru să evolueze, de aceea începem să proiectăm, în exterior, aceste idei prin care să modelăm acest mediu exterior.

Nu toţi ne vor înţelege ideile, dar să nu ne facem probleme, pentru că vor fi persoane care, la un moment-dat, vor rezona cu noi şi cu ceea ce creăm. Dacă ne lăsăm pe mâna energiei creative, fără a ne limita prin mental, atunci ceea ce vom crea îşi va găsi şi aplicabilitate şi persoane care să cumpere acel produs.

Debordăm de energie fizică astăzi, avem chef de mişcare, de alergat, avem voie bună şi vrem să-i "contaminăm" şi pe ceilalţi cu această voie bună.

Roşul din centru vine şi ne dă vitalitatea şi forţa necesară realizării lucrurilor. Cei care vor să conceapă un copil sunt sprijiniţi astăzi de această energie sexuală.

Să fim atenţi la lenea de a comunica, care ne îmbie să amânăm lucrurile pentru altă dată. Ar fi bine ca astăzi să amânăm amânarea. 😀


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu