sâmbătă, 27 mai 2017

27.05.2017

Avem chef de joacă astăzi şi aceste este un lucru bun pentru că din joacă ies lucruri frumoase, se nasc idei interesante, când ne jucăm suntem mult mai intuitivi, sufletul se bucură şi noi suntem mai fericiţi.

Pentru că joaca este parte naturală din noi, din viaţa noastră, numai că noi ţinem de multe ori să o considerăm ceva învechit, copilăresc, care nu este compatibilă cu stilul nostru "serios", ca "maturitatea" pe care singuri ne-o impunem şi de care uităm atunci când ne căutăm cauzele nefericirii noastre.

Când ne-am jucat ultima oară cu adevărat? Când am început ultima oară să facem ceva şi să ne lăsăm în duşi de val, să ne bazăm doar pe intuiţie fără să ne gândim la ce rezultat ajungem, iar în final să obţinem ceva de vis?

Aşa că astăzi Universul ne invită la joacă, indiferent de domeniu, ne invit să ne exprimăm creativitatea, să aducem bucurie în viaţa noastră şi a celorlalţi.

Indiferent că 3este vorba de artă, de sport, de actorie, de fotografie, joaca este cea care ne aduce bucurie astăzi şi ne învaţă să renunţăm la control.

De noi depinde dacă vrem sau nu să ne jucăm.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu