duminică, 21 mai 2017

21.05.2017


Rugăciunea este astăzi energia dominantă a acestei zile de Sărbătoare. Numai că este momentul să înţelegem că rugăciunea spusă din inimă şi cu cuvintele proprii este mult mai apreciată decât rugăciunea mecanică pentru care nu avem niciun fel de simţire.

Dialogul direct cu Dumnezeu este ceva ce mulţi nu pot să conceapă, de parcă dacă ar vorbi direct El n-ar avea ceva mai bun de făcut decât să dea cu "fulgere" după noi şi să ne pedepsească. 

Aşa cum persoana care ne este alături vrea să comunicăm direct cu ea şi Dumnezeu vrea să-I acordăm un loc în viaţa noastră şi să discutăm cu El, ca şi cu un prieten şi să nu ne mai temem de El. 

Este o zi în care suntem mai teatrali, jucăm roluri mult mai bine, suntem şarmanţi, avem cuvintele la noi şi suntem în centrul atenţiei.

Frumosul ne cere sa-l aducem la suprafaţă, să ne folosim creativitatea pentru a crea artă, indiferent de forma sub care se manifestă această creativitate.

Să evităm minciuna astăzi, precum şi stările conflictuale. Să folosim rugăciunea pentru a ne calma sau pentru a calma diferite situaţii, precum şi pentru a sublima energiile sexuale.

La mulţi Elenelor şi Constantinilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu