miercuri, 31 mai 2017

31.05.2017

Exact ca la finalul jocurilor de artificii, când se dau multe şi repede, aşa se încheie şi luna aceasta, în mişcare, în viteză, împingându-ne de la spate să punem lucrurile în mişcare. 

Galbenul din centru vine cu multă forţă, luându-ne pe sus şi trimiţându-ne acolo unde avem lucruri de rezolvat sau afaceri de realizat.

Este clar că în acest context, care va continua şi în prima zi din iunie, lenea nu prea are ce să caute. Pur şi simplu energia este aşa de puternică încât nu avem cum să o putem evita.

Într-un fel este mai bine, pentru că sunt momente în care nu realizăm cât de blocaţi am devenit, cât de imobili suntem şi atunci avem nevoie de astfel de zile care să ne tragă pur şi simplu din comodul fotoliu al zonei de confort în care "zacem" şi să ne dea un şut pentru a ne trezi şi pentru a ne pune la treabă.

Este o zi în care preponderent ne ocupăm de muncă fizică, de sport, de mişcare. Alergăm să rezolvăm lucrurile care trenează de ceva vreme şi cărora le-a venit momentul să fie rezolvate. 

Ne implicăm foarte bine în afaceri, punem bazele unora noi sau lucrăm intens la dezvoltarea celor existente. Avem chef de schimbare, mai ales acolo unde lucrurile sunt blocate. Vrem să ne schimbăm şi pe noi, modul nostru de lucru, modul în care ne gestionăm timpul, să eliminăm acele activităţi care ne consumă timp şi nu ne aduc rezultate, cu alte cuvinte vrem să devenim mai eficienţi.

Pentru cei care au înclinaţii artistice, astăzi este o zi foarte bună pentru creaţie, pentru a aduce vindecare prin operele pe care le realizează.

Rugăciunea este şi ea favorizată astăzi şi ne poate ajuta în momentele mai dificile să trecem peste obstacole, să ne calmăm impulsurile mai violente, dar şi să fim atenţi la ce spunem şi cum spunem, ajutându-ne să evităm minciuna şi să evităm să coborâm în zone joase de vibraţie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu