marți, 23 mai 2017

23.05.2017

Avem încă o zi în care să ne exprimăm creativitate, să aducem la suprafaţă acele idei noi care pot transforma atât societatea cât şi pe noi înşine, ajutându-ne astfel să trecem la următorul nivel de evoluţie.

Am scris zilele trecute de ce este necesară exprimarea creativităţii, aşa că nu o să mai repet.

Ideea este că astăzi ne sprijină şi energia comunicării indirecte să fim creativi şi să realizăm acele lucruri care ne reprezintă pe noi ca spirite. Reuşim astfel să aducem vindecarea în viaţa noastră şi a celorlalţi care interacţionează cu munca noastră.

Roşul din centru vine şi ne împinge de la spate, ne dă vitalitate pentru a fi creativi, dar ne poate aduce şi lecţii mai dure dacă alegem să ignorăm misiunea pe care o avem.

Pentru cei care se hotărăsc să scrie astăzi, să fie atenţi la modul de exprimare şi să rămână cât mai mult timp concentraţi în zona iubirii şi a compasiunii. Tot cu iubire se poate comunica cu Universul astăzi. 

Este bine să evităm manifestarea orgoliilor astăzi şi să folosim mai mult mentalul în creaţie şi mai puţin în realizarea de scenarii consumatoare de energie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu