joi, 25 mai 2017

25.05.2017

Astăzi avem revelaţii şi facem conexiuni între diferitele informaţii pe care le-am primit de-a lungul timpului. Reuşim astfel să integrăm toate piesele de puzzle şi să înţelegem astfel lucrurile din jurul nostru şi modul în care lucrează Universul. Bineînţeles că înţelegerea aceasta se va face la nivele subtile, mintea noastră nefiind capabilă să înţeleagă acest lucruri.

Este o zi în care devenim mult mai conştienţi de rolul nostru în această viaţă, care cum spuneam şi altă dată nu este unul singular, ci compus din mai multe roluri care se întrepătrund. 

Toate informaţiile pe care le primim astăzi au rolul de a face legături şi de a ne oferi imaginea de ansamblu, de aceea şi noi este bine să fim într-o stare care să le recepţioneze, să ne oferim acel moment de linişte în care nu mai primează gândurile din capul nostru ci conexiunea directă cu Universul, cea care ne aduce stările de conştientizare.

Să dăm voie, aşadar, Universului să planteze în noi acele "seminţe" necesare pentru viitor, să ne dăm voie să devenim un canal prin care să comunice celorlalţi, de fiecare care dată când este nevoie, informaţiile necesare evoluţiei. Este nevoie ca şi noi să ne asumăm acest rol, de canal prin care sunt transmise informațiile şi să nu mai fugim de această misiune.

Creativitatea este şi ea alături de noi şi ne permite să concretizăm ideile pe care le-am primit, să aducem acel flux nou de informaţie care să ajute la dezvoltarea noastră şi a celor din jur.

Să ne calmăm şi să ne vindecăm mentalul prin meditaţie, să-l curăţăm de gânduri parazite şi fără rost şi să-i redăm rolul pe care îl are în evoluţia noastră.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu