joi, 11 mai 2017

11.05.2017


Inspiraţia şi creativitatea ne vin astăzi în funcţie de deschiderea pe care o avem în faţa Universului, de cât de mult alegem să-i ascultăm ghidarea şi mesajele pe care le are pentru noi, de cât de mult îi dăm voie Universului să ne modeleze, să ne ducă acolo unde este nevoie de noi. 

A lăsa Universul să se manifeste prin noi arată, de fapt, că am evoluat, că am învăţat să lucrăm pentru şi împreună cu Universul, că am trecut peste ego şi am devenit un canal prin care Universul se manifestă pe Pământ.

Astăzi suntem mult mai deschişi în faţa semnalelor Universului, mai ales dacă ne găsim momentul nostru de meditaţie, de comunicare cu Divinitatea. Ne va ajuta astfel să ne înţelegem mult mai bine misiunea, să evităm să mai "rătăcim" prin viaţa noastră şi să ne găsim drumul, să atingem starea de bucurie permanentă a sufletului şi de bucurie pentru viaţa pe care o trăim.

Să ne găsim, de asemenea, timp pentru momentul nostru de creaţie artistică, indiferent de forma sub care se manifestă, dar direct dependent de cât de liberi ne lăsăm în faţa inspiraţiei şi a mesajelor Universului.

Să lăsăm energia zilei de astăzi să ne ajute să ne vindecăm la nivelele subtile de la care pornesc problemele noastre. Să ne dăm voie să înţelegem lumea aşa cum este ea şi să ne integrăm în ea, să ieşim din starea de separare în care ne menţinem.

Să evităm stările de nervozitate mergând direct la problemă şi găsind adevărata cauză. Numai aşa o putem rezolva şi împiedica să reapară.

Şi nu uitaţi, numai de noi depinde cât de mult vrem să comunicăm cu Universul. El oricum ne iubeşte şi comunică cu noi.


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu