vineri, 26 mai 2017

26.05.2017

Astăzi simţim nevoia să ne luăm momentul nostru de singurătate, de solitudine, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Nu înseamnă neapărat că fugim de oameni (deşi unii fac acest lucru), ci, pur şi simplu, ne retragem pentru a ne pune ordine în gânduri, în sentimente, pentru a lua deciziile cele mai bune.

În astfel de momente ne înţelegem pe noi în totalitate, cu trăirile noastre, cu gândurile noastre.

Este, totodată, şi un bun prilej de a medita, de a ne interioriza şi de a găsi, acolo în interiorul nostru, acele frici care zilnic ne dau bătaie de cap, care ne blochează să ne realizăm misiunea, să ne exprimăm pe noi cu adevărat. Vom descoperi, posibil, şi cauzele care au dus la apariţia fricilor, momentul zero şi astfel vom putea merge în acel moment şi să vindecăm ceea ce s-a întâmplat atunci. După care vom putea identifica programele care au fost generate de sentimentele de frică şi le vom putea îndepărta şi pe acestea.

Dar, cum spuneam, pentru toate acesta este nevoie să ne oferim momentul nostru de linişte şi de introspecţie.

De asemenea, astăzi este un moment foarte bun pentru rugăciune. Simţim nevoia să folosim cuvintele proprii, să ne apropiem mai mult de Dumnezeu şi să vorbim direct cu el, de aceea pentru unii poate fi un moment de revelaţie în privinţa modului în care se roagă şi cum se adresează Divinităţii.

Şi totuşi centru mandalei de astăzi este galben, ceea ce înseamnă mişcare, în primul rând în planul fizic, înseamnă muncă, dar înseamnă şi banii. Este nevoie să ne mişcăm astăzi pentru a pune lucrurile în mişcare, pentru a putea determina şi materializa (lenea nu este luat în calcul astăzi). Fie că o facem prin sport, fie că facem muncă fizică, mişcarea ne ajută astăzi să ne deblocăm, să aducem energie pe meridiane corpului, să ne creştem tonusul şi să atragem mult mai uşor situaţiile favorabile pentru noi.

În privinţa banilor, putem lucra pentru a ne îmbunătăţi relaţia cu ei, pentru a scăpa de fricile pe care le avem în privinţa lor, atât fricile de a-i pierde, cât mai ales fricile de a-i avea, care ne împing să-i cheltuim repede pentru a scăpa de ei, pe principiul "mai bine le duc dorul, decât să le duc grija". Vom putea înţelege astfel că existenţa lor ne ajută în evoluţia noastră spirituală, ne ajură să ajungem în locuri unde învăţăm lucruri noi, dar putem şi noi, la rândul nostru să-i învăţăm pe alţii, totul făcând parte din marele scenariu al vieţii noastre.

Este momentul să înţelegem că aşa cum cu un cuţit se poate tăia pâine sau se poate face rău, aşa şi cu banii se poate face bine sau rău. Aşa cum nu cuţitul în sine este problema ci modul în care este folosit, aşa este şi cu banii. Nu ei sunt problema, ci modul în care sunt folosiţi.

De noi depinde ce alegem să facem cu ei şi cât de mult îi primi în viaţa noastră.

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu