miercuri, 3 mai 2017

3.05.2017

Bucuria zilei de astăzi vine din manifestarea iubirii, a compasiunii, din modul în care alegem să privim viaţa şi pe cei din jur, precum şi din modul în care comunicăm cu ei, în care ascultăm şi suntem ascultaţi.

Avem o mare bucurie în suflet şi percepem viaţa într-un mod optimist, dăruind şi primind iubire cu uşurinţă, iar lucrurile care ieri ni se păreau greu de realizat, astăzi le privim în alt fel, cu o altfel de deschidere. Este o stare de iubire necondiţionată, pe care am putea să ne-o fixăm pentru a ne-o reaminti în zilele în care suntem trişti.

La fel de bine putem să-i "contaminăm" şi pe ceilalţi cu această stare de iubire, vorbind cu ei şi  încurajându-i să se conecteze la energia iubirii de astăzi, încurajându-i să se deschidă în faţa vieţii, să o iubească şi să ia toate obstacolele ca pe provocări.

Atâta timp cât vorbim din suflet, audienţa noastră este una mare, suntem căutaţi de cei care au nevoie de sfaturile noastre şi care văd în noi o persoană care să îi ajute să-şi găsească echilibrul, îi ajută să se reseteze şi să urce pe alte linii de vibraţie, mult mai favorabile evoluţiei lor.

Este o zi foarte bună pentru relaxare în mijlocul naturii, pentru a bucura sufletul cu peisaje frumoase, cu linişte, pace, armonie, pentru a medita mult mai uşor şi pentru a primi, la nivelul sufletului, mesajele pe care Universul ni le transmite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu