miercuri, 17 mai 2017

17.05.2017


Într-una dintre şedinţele de interpretare a mandalei personale, o doamnă, văzând mandala a spus ceva de genul: "... ce bine că este roz în centru şi nu roşu!" 

Pe de o parte avea dreptate, dar nu în totalitate. Un roz dezechilibrat poate fi mai rău decât un roşu asumat. 

Ideea este că nu neapărat culoarea este problema, ci modul în care noi ştim să o jucăm şi să o folosim cât mai bine în cadrul misiunii noastre.

Dacă reuşim să învăţăm jocul, adică să înţelegem "metehnele" culorilor, dar şi darurile pe care le ascund, atunci putem spune că ne-am descoperit pe noi şi vom ştii ce să facem în continuare. Am putea spune că am reuşit să găsim întrerupătorul şi să aprindem lumina din întuneric.

Astăzi, chiar dacă nu este pe centru, roşul îşi face iar simţită prezenţa, numai că noi îi putem folosi vitalitatea pentru a da putere cuvintelor noastre, pentru a da energie lucrurilor pe care le transmitem. Emanăm astfel forţă, iar împreună cu iubirea pe care o punem în cuvinte putem face ca mesajul nostru să fie perceput foarte bine de audienţă.
Toate aceste se pot întâmpla dacă vom reuşi să trecem peste blocajele care pot apărea în calea comunicării.

Să fim atenţi să controlăm impulsurile violente, dar şi tendinţa de a critica tot ceea ce ţine de religie. 

De asemenea, să fim atenţi la mesajele Universului, pe care le putem recepţiona mult mai bine dacă ne găsim în starea de iubire.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu