sâmbătă, 20 mai 2017

20.05.2017

Dulcea noastră creativitate îşi cere drepturile astăzi, se cere a fi exprimată şi nu ignorată.

Ne cere să nu mai fugim de ea, să renunţăm la şabloane şi la mentalul nostru limitativ şi să o lăsăm să se exprime prin ceea ce creăm noi. 

Există multe întrebări legate de modul în care vom trăi din ceea ce creăm, dacă vom putea câştiga bani, dacă vom avea suficienţi clienţi! Ele sunt, într-un fel, normale, dar totodată reprezintă şi o modalitate prin care punem căruţa înaintea boilor, pentru că noi nu ştim ce se va întâmpla cu noi mâine şi vrem să ştim, acum, din poziţia în care ne află, cum va evolua viaţa noastră. 

În realitate, aceste întrebări nu reprezintă decât o altă serie de frici pe care mentalul nostru le proiectează în exterior şi prin care ne blochează în a fi noi cu adevărat. De asemenea, blochează şi interacţiunea noastră cu Universul şi nu ne lasă să primim ceea ce noi merităm, menţinându-ne astfel într-o zonă a frustrărilor şi nemulţumirilor.

Soluţia este să avem încredere în intuiţia noastră şi să dăm frâu liber creativităţii din nou, modului nostru unic prin care ne exprimăm, prin care creăm, lăsând la o parte grijile inutile şi deschizându-ne astfel în faţa Universului şi a planurilor pe care le are cu noi.

Este, de asemenea, o zi cu multă mişcare, care, totodată, ne poate aduce şi bani.

Să fim deschişi să primim noi informaţii şi, totodată, să învăţăm lucruri noi.

Să evităm din nou minciuna, dar şi încăpăţânarea de dragul încăpăţânării. 

Să alegem să manifestăm iubirea şi compasiunea şi să avem mai multă grijă de inima noastră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu