luni, 30 aprilie 2018

30.04.2018


Suntem la finalul lunii aprilie, o lună care ne-a provocat să scoatem la suprafaţă înţeleptul din noi, să învăţăm să fim neutri, să reuşim să ne menţinem această neutralitate, pentru că atunci când reuşim acest lucru, de fapt, reuşim să trecem peste ego-ul nostru care tot timpul vrea să aibă dreptate.

Astăzi, la sfârşit de lună, putem trage concluziile cu privire la ceea ce am învăţat, dar mai ales la ceea ce ne mai deranjează încă, la ceea ce nu vrem să acceptăm şi nu ne simţim confortabili atunci când reîntâlnim această informaţie.

Vibraţia zilei ne aduce capacitatea de a înţelege lucrurile, de a vedea dincolo de realitatea curentă, de a face conexiuni între informaţiile pe care le avem, între diferite etape ale vieţii noastre şi astfel reuşim să înţelegem anumite lucruri despre noi şi despre evoluţia noastră.

Este posibil să ne trezim că nu suntem prezenţi în ceea ce facem astăzi, că de fapt, spiritul nostru caută să înţeleagă anumite lucruri şi atunci toată atenţia sa este orientată în acea direcţie. De aceea, ar fi bine să ne retragem într-un loc liniştit şi să ne dăm voie să medităm la toate aceste informaţii care astăzi se cer conştientizate şi integrate.

O atenţie deosebită este nevoie să o acordăm Sufletului nostru, refacerii timusului, pentru că în funcţie de modul de funcţionare al lor reuşim să determinăm lucrurile în viaţa noastră, reuşim să simţim bucuria vieţii şi să simţim că avem un scop şi o misiune. Reuşim astfel să ieşim din tiparele pesimiste, depresive şi să găsim bucurie în misiunea pe care o avem în această viaţă.

Cât de mult reuşim să ne curăţăm Sufletul şi timusul, atât de mult reuşim să manifestăm creativitatea în viaţa noastră, reuşim să accesăm, prin intermediul Sufletului, ghidarea Universului.

Să mergem în mijlocul naturii astăzi şi să ne încărcăm cu energia Mamei-Pământ. Să îmbrăţişăm un copac şi să-l lăsăm să ne vindece la nivelurile subtile ale noastre, pe care nu întotdeauna le percepem, dar de unde pornesc multe dintre dezechilibrele noastre, dacă nu reuşim să le vindecăm.

Să alegem să ne deschidem în faţa vieţii şi a darurilor pe care ni le aduce. Cu cât ne deschidem mai mult, cu atât ne armonizăm mai mult cu viaţa şi astfel misiunea noastră ni se va revela mult mai uşor.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu